Днес европейското подразделение на Ford анонсира нова версия на многофункционалният

...
Днес европейското подразделение на Ford анонсира нова версия на многофункционалният
Коментари Харесай

Ford Tourneo Connect PHEV минава 110 километра на ток

Днес европейското поделение на Ford анонсира нова версия на многофункционалният си модел Tourneo Connect, задвижващата система на която е изпълнена в PHEV зареждаем хибриден вид.

От Ford споделят, че новата трансформация Tourneo Connect PHEV е първа по рода си в сегмента и от компанията са си сложили за цел автомобилът да предложи свободен пробег в чист електрически режим от 110 километра.

С лансирането на Tourneo Connect PHEV от Ford разпростират цялостната електрифицирана модификационна гама на Tourneo в Европа, в която са включени също по този начин петместното E-Tourneo Courier, осемместното E‑Tourneo Custom и деветместното Tourneo Custom PHEV.

" При Tourneo Connect всичко е за благоприятни условия и еластичност, и новата PHEV версия дава допълнвително и от двете ", разяснява Рич Хюс, бранд управител на Tourneo. " Независимо дали за оставяне на децата на учебно заведение, завършения или даже в работна среда, великодушният електрически пробег на Tourneo Connect PHEV значи, че той може да електрифицира доста от пътуванията в забързаното всекидневие на нашите клиенти ".



Tourneo Connect PHEV ще бъде налично за поръчка през лятото на тази година, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през последната й четвърт.

Tourneo Connect PHEV, което ще се предлага в пет- и седемместен вид, и три равнища на оборудване- Trend, Titanium и Active, е изпълнено с 1.5-литров, EcoBoost бензинов мотор и електромотор за обща оптималната мощ от 150 конски сили и 350 Нм, предавателната кутия е шестстепенна роботизирана, а интегрираната батерия разрешава бързо зареждане с потенциал от 50 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР