Днес една истинска музикална, модна и бизнес икона става на

...
Днес една истинска музикална, модна и бизнес икона става на
Коментари Харесай

Edna жена на 48: Дженифър Лопес е по-шеметна и силна от всякога

Днес една същинска музикална, фешън и бизнес икона става на 48 години. Това е прелестната Дженифър Лопес, която не стопира да ни изненадва със своя гений, хъс за триумф и естествено със страхотната си визия.

Дженифър е от тези дами, за които думите постоянно не стигат. За своите 48 години тя е постигнала толкоз доста неща и е изкачила толкоз доста върхове, че надали ще успеем да ги изброим.

#AlliHave GLAM #JLoVegas

Снимка, оповестена от Jennifer Lopez (@jlo) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Тя е майка, реализатор, актриса, бизнес дама, създател, герой, мощна персона, която въодушевява. Тя несъмнено е нашият вид жена - еманципирана, съумяла, справяща се с ролята на майка и работеща дама с кариера.

Тя е и образец за това, че една жена на 48 може да наподобява повече от зашеметяващо. Всички ние би трябвало да последваме образеца на тази латино дива. Увереността и триумфът идват с доста работа и ограничения, само че крайният резултат безспорно е повече от приемлив.

By the pool for my girlie Tera's Bday!! #familia #lasvegas #AllIHave

Снимка, оповестена от Jennifer Lopez (@jlo) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В чест на рождения ден на Дженифър ви предлагаме да получите доза ентусиазъм напряко от извора като прочетете някои най-хубавите цитати на звездата.

Разгледайте галерията ни, в която ще откриете най-хубавите визии на Джен и ще видите какво има да каже тя за живота, силата, гения и увереността.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР