Днес е Великден! По този повод община Оряхово отново ни

...
Днес е Великден! По този повод община Оряхово отново ни
Коментари Харесай

Червен, червен Великден, шарен, шарен Гергьовден в Оряхово

Днес е Великден! По този мотив община Оряхово още веднъж ни събра на открито, с цел да върне тези значими и щастливи моменти, които толкоз липсваха на всички. Това оповестиха от общинския пресцентър. Най-щастливи на празника бяха най-малките. За тяхното въодушевление се погрижиха Зайо Байо и Жълтият Петел.

 Оряховски духов оркестър Оряховски духов оркестър Източник: Община Оряхово
Начало на празника дадоха духовият оркестър към НЧ " Надежда-1871 " в града и госпожа Христина Цонева, която насочи благопожелание за здраве, примирение, единодушие и повече човещина към оряховчани.

 Червен, червен Великден в Оряхово Червен, червен Великден в Оряхово Източник: Община Оряхово
Водещият Йосиф Вричев и тричленното жури бяха очевидци на една доста " Люта конкуренция ". Състезанието завоюва Николай Христов от с. Лесковец. Между туровете на надпреварата певческа група " Оряховски напеви " към НЧ " Надежда-1871 ", се погрижиха състезателите да вземат глътка въздух от лютото.

 Великден в Оряхово Великден в Оряхово Източник: Община Оряхово
Клуб на пенсионера и инвалида " Детелина " - гр. Оряхово направиха малко битово кътче с аромат на домакински самун и лютеничка. За радостното въодушевление на поданици и посетители на града се погрижи любимката на публиката Вили Рай, която с танцов Клуб " Жива вода " и танцов състав " Изворче " накараха сцената да грее по несравним метод.

Вечерта приключи с доста позитивни страсти за всички. Честит Великден! Нека всичко положително да ни последва, да ни откри, да ни прегърне и да остане с нас. Нека има Мир и Любов в сърцата ни! Бъдете здрави и благословени!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР