Днес е Световен ден на целувката. Добре е от време

...
Днес е Световен ден на целувката. Добре е от време
Коментари Харесай

8 от най-емблематичните целувки в киното

Днес е Световен ден на целувката. Добре е понякога да си подсещаме, че въпреки да живеем на Земята, е от изключително значение от време на време да сме крепко стъпили във въздуха, с цел да имаме опция да изпитаме безметежно благополучие. Целувката ни оказва помощ да създадем утопичен скок в бъдещето и да се насладим на своята лична житейска мъдрост. Някой рационален човек беше споделил, че най-хубавият метод да се помириш със света, е като се помириш с дамата до теб. Важно е да помним, че от време на време целувката е най-изразителният вероятен отговор.

 Елизабет Бенет и Дарси, „ Гордост и предубеждения “

Близостта сред Елизабет (Кийра Найтли) и мистър Дарси (Матю Макфейдън) ни кара да изкатерваме планини от екстаз. От първото им допиране на ръцете до срещата им на полето. Най-специалната целувка е оставена за десерт, когато Дарси целува Елизабет по челото, бузите и устните й, като от самото начало се любува на опцията да изрича с най-голямата деликатност, на която е кадърен, думите: „ Мисис Дарси “.



 Холи Голайтли и Пол, „ Закуска в Тифани “

Има ли нещо по-романтично от двама влюбени, които се целуват под дъжда? Всъщност не, изключително когато Одри Хепбърн е в ролята на Холи Голайтли, която целува писателя Пол (Джордж Пепард), а оранжевата котка, сгушена сред тях е подготвена да изтърпи всичко в името на любовта. Сцена, която ни кара не толкоз да гледаме, едвам усещаме света и неговите чудеса посредством себе си.



Има още..
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР