Днес е денят в който ще се официализира новата управленска

...
Днес е денят в който ще се официализира новата управленска
Коментари Харесай

Денят в който България ще бъде предадена отново

Днес е денят в който ще се официализира новата управническа коалиция. Това ще стане през гласоподаване в Парламента за публично включване на България във война против Русия. Както и по времето на ВСВ нашите депутати / съдружници на Хитлер/ убеждаваха нашите татковци и предци, че България е на „ вярната страна на историята ", по този начин и днешните депутати повтарят същите думи и вършат същите дейности. Надявам се най-малко да помнят следствията и изводите, тъй като това ще им се случи и на тях. В политиката нищо ново не се случва от епохи и който не го схваща,, евентуално ще заплати нужната цена на урока.

На днешния ден българският парламент ще застане с военни средства против Освободителката на България, Русия! Русия, поради която получихме историческия късмет да имаме лична страна срещу директните ползи на Османската империя, подкрепяна във войната за избавление от днешните европейски страни. Българското национално посланичество ще даде оръжия с които да се убиват руснаци, наследници на тези, които ни освободиха и оставиха вечно костите си в пикантен бран против турските орди.

Днес по подигравка на ориста турска етническа партия ще вкара България във война против Русия и ние ще си мълчим, като че ли се случва нещо изцяло обикновено!!! Българските турци ще станат пленник на една милитаристична политика провеждана против ползите на България и против самите техни ползи. Малко от тях ще го схвана през днешния ден, само че когато бумерангът се върне /а това ще се случи/, не съм сигурен дали схващат какво ще последва за самите тях.

Да подкрепяш даже пасивно политика, която сигурно ще те трансформира в жертва е персонален избор, само че в последна сметка всеки самичък предопределя ориста си.

Що се отнася до днешната мафиотска евроатлантическа клиентела съшита с бели конци в американското посолство от ГЕРБ, Политическа партия, Демократична Украйна и Движение за права и свободи, нещата са ясни. И на депутатите които ще гласоподават на днешния ден би трябвало да е ясно къде е отишъл „ цвета на нацията " в един миг, за какъв брой време е отишъл там и някой същински българин помни ли ги с положително? Това ви чака и вас господа депутати, пригответе се!

А през днешния ден гласувайте предателското закононарушение против жанр и татковина за следващ път в историята на България и не му мислете доста! Ние пък ще ви запомним. Поименно.

Източник: Николай Марков, някогашен чиновник на НСО

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР