Днес денят е със силно смесено звездно влияние, тъй като

...
Днес денят е със силно смесено звездно влияние, тъй като
Коментари Харесай

Не започвайте нищо ново и не вземайте важни решения

Днес денят е със мощно смесено звездно въздействие, защото на небесният купол се образуват най-различни планетни аспекти. Най-важните са:

Венера прави съпротива към Уран – от тук могат да произлязат доста любовни разочарования и премеждия, разрушени сърца, изключително в случай че имате този аспект в персоналния ви хороскоп сега. Възможни непредвидени раздели. Още повече, че и Луната вечерта прави квадрат с Марс, а няма никакви добротворни въздействия, които да омекотят трендовете. Особено деликатни да бъдат хората от знак Лъв, Скорпион, Водолей и Телец.

Може да ви минават всякакви мисли през главата като: „ Защо да съм задължен да понасям повече това?” Ако побързате да зачеркнете някого от живота си, то скоро може да имате проблеми с това и мощно да съжалявате за стореното. Уран може да ви изтласка като нищо от комфортния коловоз. Но не се чувствайте като обречени. Не бързайте да се замеряте с взаимни обвинявания. Бъдете по-въздържани.

Под този аспект може да припламне също нова обич, само че скоро по-късно е обречена да почине. Приятелствата са по-успешни.

Юпитер прави секстил към Плутон - подтиква менталната положителна конфигурация. Периодът е подобаващ за проучване на метафизика, парапсихология, окултизъм, ускорява интереса към реинкарнацията, ясновидството. Благоприятно е за въпроси свързани с просветата, философията религията, за основаване на закони, за корпоративни ползи.

Луната e във въздушния знак Везни до 21:16ч.

Луната в този знак носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове, разногласия. Лесно се стига до взаимни отстъпки. През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си. Лунното въздействие подготвя към народна власт, колегиалност, съдействие. Проявете нужното почитание към децата ви и ги накарайте да се почувстват пълноправни членове на фамилията като вземете взаимни фамилни решения да вземем за пример къде ще отидете на отмора или по какъв начин ще прекарате уикенда.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

През целия ден (от 01:59ч до 21:16ч)Луната ще се движи на луфт. Това са такива интервали, когато Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи.

В 21:16ч Луната минава в символ Скорпион.

Хронология на лунните дни:

3 лунен ден продължава от 08:42ч на 11 септември до 09:53ч. на 12 септември.

Следва 4-ти лунен ден, който стартира от 09:53ч. на 12 септември и продължава до 11:01ч на 13 септември.

Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации.

На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс или не.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте, в случай че е допустимо. Ако се постанова да имате дейни контакти, се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път в този ден.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този момент. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Днес е 26 безоблачен ден – Не си отхвърляйте нищо в този ден. Правете всичко с готовност и от сърце. Поканете си посетители. Подарете дарове на околните си хора. Добре е да сте облечени в нови облекла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР