Днес бяха пуснати ексклузивни кадри от филмова лента, която е

...
Днес бяха пуснати ексклузивни кадри от филмова лента, която е
Коментари Харесай

Цар лъв - една легенда се завръща на големия екран!

Днес бяха пуснати извънредни фрагменти от кино лента, която е спрягана за едно от огромните киносъбития в света следващата година. Една кинолегенда се завръща на огромния екран. Класиката на „ Дисни” „ Цар Лъв” от 1994 година ще изгрее по кината в нова версия с реалистични компютърни анимации. Премиерата ще бъде на 19 юли 2019 година

Зад гласовете на Симба и компания стоят куп звезди, измежду които Доналд Глоувър и Бионсе. Режисьор на лентата е Джон Фавро, режисирал „ Книга за джунглата” и „ Железният човек”.

 цар лъв

Първият филмов откъс на "Цар Лъв " отваря вратите към „ Лъвските земи “ извънредно гръмко и с безапелационната поръчка, че продукцията няма да бъде една усъвършенствана остаряла версия, а въодушевяващ кандидат за новия кино феномен на десетилетието. Невероятните образни резултати, реализирани с последните трендове в кинематографичните технологии и съпроводени с най-разпознаваемата музика на всички времена, ни водят пред Лъвската канара – знак на царственост и благородно родословие.

Дали дребният Симба ще поеме царския престол на татко си – уважавания от всички Муфаса; и дали завистта и злобата в разочарования Скар ще победят пред справедливостта и естствения „ кръговрат на живота “, ще забележим сами в една от най-великите кино акомодации Цар Лъв. Тимон и Пумба, прелестната Нала, ехидните хиени и атрактивният Зазу ще бъдат единствено част от героите, които ще допринесат за вълнението да се сблъскаме с любимците ни от кино лентата.

 цар лъв

Една от най-емблематичните песни на сър Елтън Джон "Can You Fell The Love Tonight ", включена във кино лентата, му носи „ Оскар “ за истинска ария. Лентата печели още една премия „ Оскар “ за музиката на Ханс Зимър, три награди „ Златен глобус “ и доста други.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР