Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП Волт“ и ПП

...
Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП Волт“ и ПП
Коментари Харесай

"Продължаваме Промяната" постигна коалиционно споразумение с "Волт" и ПП "Средна европейска класа"



Днес беше реализирано съдружно съглашение сред Политическа партия „ Волт “ и Политическа партия „ Средна европейска класа “, с което двете партии образуваха коалиция „ Продължаваме Промяната “ за взаимно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 година, показват от пресцентъра на " Продължаваме Промяната ".

Представляващи обединението са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се сплотява към концепцията за продължение на смяната в ръководството на страната, следвайки правилата на нулева корупция и прекъсване на приключването на държавен запас по непрогледен метод.

Основните цели на обединението са основаването на икономическа среда, която да подкрепя свободното развиване на дребния и междинен бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични вложения, заслужено и уравновесено систематизиране на средствата на страната и господство на закона.

Приоритет за обединяването ще бъдат вложенията в качествено обучение, развиване на по-добро и налично опазване на здравето, съвременна инфраструктура и обществена политика, осигуряваща почтени приходи на възрастните хора.

Разговори за присъединение към обединението се водят и с други партии, които биха припознали главните политически цели и цели на " Продължаваме Промяната " и са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила, се показва още в прессъобщението.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР