Днес AnTuTu публикува своята поредна класация на най-мощните смартфони за

...
Днес AnTuTu публикува своята поредна класация на най-мощните смартфони за
Коментари Харесай

Новият смартфон на Xiaomi оглави топ-10 рейтинга на AnTuTu

Днес AnTuTu разгласява своята поредна ранглиста на най-мощните смарт телефони за месец юли, посочили най-хубави резултати в синтетичните проби на бенчмарка. Рейтингът бе управляван от новия смарт телефон на Xiaomi.
На първо място в рейтинга на AnTuTu за месец юли 2018 година бе класиран смарт телефона Xiaomi Black Shark. Той сподели резултат от 292 977 точки. На второ място се оказа телефонът Oppo Find X. Лидерската тройка завършва с Vivo NEX.



Следват OnePlus 6, Smartisan R1, Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2S, Samsung Galaxy S9 и S9+ и Sony Xperia XZ2, който зае последното десето място на формирания от AnTuTu рейтинг.



Японският водач, с който завършва топ-10 на AnTuTu, показва резултат от 250 293 точки. Това е с 15-20% по-малко от водача за месец юли. Смартфонът на Sony се базира на 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz, допълнен с графичния ускорител Adreno 630. Интересно е, че нито един телефон на Huawei с фирмената система-върху-чипа Kirin 970, не е включен в рейтинга. Но тестванията на известния бенчмарк AnTuTu се смятат за справедливи, тъй като са взети и осреднени данните от 1000 теста на всеки смарт телефон.

Смартфонът на Xiaomi е постигнал тази висока продуктивност, с помощта на неповторимата патентована система за изстудяване. Благодарение на нея, процесорът може да работи доста дълго с оптималната тактова периодичност без тротлинг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР