Днес американската актриса навършва 56 години! Кортни е родена в

...
Днес американската актриса навършва 56 години! Кортни е родена в
Коментари Харесай

Най-добрите моменти на Моника от „Приятели“!

Днес американската актриса навършва 56 години! Кортни е родена в град Бирмингам, Алабама, а кариерата ѝ на актриса стартира откакто се снима в музикалния клип на Брус Спрингстийн към песента Dancing in the Dark. Най-известна е с емблематичната си роля на Моника Гелър в комедийния сериал „ “, въпреки че на кастингите се явява за ролята на Рейчъл, изиграна от. Двете остават близки приятелки и до през днешния ден, като Анинстън даже е кръстница на  дъщерята на Кортни Кокс.

Предлагаме ви 5 от най-хубавите моменти на, които потвърждават, че героинята й е освен занимателна, само че и многопластова.

Моника и пуйката за Деня на благодарността

В 8 епизод от 5 сезон приятелите се събират за Деня на благодарността и си описват за най-ужасните мемоари от празника. Джоуи напомня, че един път си е заклещил главата в пуйката, само че Чандлър си напомня развода на родителите му и всички самотни Дни на благодарността.  По-късно Моника взема решение да последва образеца на Джоуи – нахлупва птицата на главата си (след години режисьорите изясняват, че не са употребявали същинска пуйка заради хигиенични съображения) и отива в жилището на Чандлър, с цел да го развесели след тъжните истории. Той толкоз се трогва от жеста на, че за първи път й споделя „ Обичам те “. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР