Днес актрисата отбелязва своя 57-и рожден ден и е все

...
Днес актрисата отбелязва своя 57-и рожден ден и е все
Коментари Харесай

Хали Бери на 57: ослепителна и във форма

Днес актрисата отбелязва своя 57-и рожден ден и е все по този начин ослепителна.

Хали Бери е носителка на награди " Еми " и " Златен глобус ", а през 2002 година получава премия " Оскар " за ролята си в " Балът на чудовището ". Тя е първата и към момента единствената афроамериканка, печелила " Оскар " в категорията за най-хубава актриса. Освен с достиженията на екрана, името й е обвързвано от години и с доста благотворителни начинания, които поддържа с сила и обилно сърце. Актрисата е корав покровител на дела като осведоменост за домашното принуждение, проучвания на диабета и благосъстоянието на децата. 

Една от персоналните й дела е премахването на табутата към чувствителни тематики като женското здраве, психологичното здраве и сексуалността. Много пъти сме я виждали с дръзки тоалети, които не оставят доста на въображението, на аления килим, както и в Instagram, където постоянно разгласява провокативни фотоси. Хали Бери не се тормози да театралничи без грим и да разисква това, което вълнува всички дами. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Хали Бери не се тормози да театралничи без грим и да разисква това, което вълнува всички дами. Наскоро тя приказва пред Women`s Health какво значи една жена да се усеща уверена във възрастта и сексуалността си и разяснява личните си прекарвания, свързани с менопаузата. 

" Отправям предизвикателство към  всички тези стандарти за това по какъв начин би трябвало да изглеждате или да се чувствате по избран метод ", споделя актрисата. Според нея дамите просто би трябвало да не помнят всичко, което им е било казвано за менопаузата. А методът диалозите за здравословните им проблеми да не бъдат възприемани като табу, е да се говори за тях.

 
   View this post on Instagram           
A post shared by Halle Berry (@halleberry)

" Ако започнете тематиката, множеството дами ще ви последват. Знаете ли за какво? Защото това е нещо, което доста искаме да създадем. Това е нещо, от което сме били лишени, нещо, което желаеме да споделим с другите ", разкрива Хали Бери

" Сега, когато навърших 56 години, съм най-хубавото от себе си. Имам най- доста да дам. Приела съм изрично женствеността си. Най-накрая съзнавам, че това, което имам да кажа, е скъпо, даже и никой различен не е склонен ", споделя още тя.

А посланието й е: " Бъдете наясно кои сте и по какъв метод желаете да живеете живота си, защото той е само и единствено ваш! "   

То е отправено освен към тези, които са в менопауза, а към всички девойки. По думите й, когато сме в 20-те, би трябвало да изследваме света и себе си, без да бързаме, без да бъдем принуждавани.  А когато достигнем средата на трийсетте - да не се подаваме на концепцията, че всяка жена би трябвало да има деца до избрана възраст. 

" Вие решавате ", споделя актрисата. " Направете го единствено в случай че желаете, тъй като се отказвате от огромна част от персоналния си живот, с цел да отглеждате тези други животи. А може би вие не сте жена, която желае да го направи. Няма нищо неприятно. "
    View this post on Instagram           
A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Първата афроамериканка, спечелила премия " Оскар ", несъмнено знае по какъв начин да се грижи за себе си и не изневерява на тренировките и хранителния си режим. Но натъртва на " силата и заниманието " и споделя, че като притежател уелнес платформата rē•spin иска на да покаже, че когато упражняваме, не би трябвало да мислим единствено за външния си тип и по какъв начин ще изглеждаме. 

" Става дума за чувство, нали? Това е за изгода за здравето. А като се чувствате добре и имате полза за здравето, резултатът е, че ще изглеждате добре. "  

 
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР