Днес - 4 април /четвъртък/, се променя организацията на движението

...
Днес - 4 април /четвъртък/, се променя организацията на движението
Коментари Харесай

Важно за шофьорите! Ремонт отграничава движението по Е-79 между Видин и Монтана, вижте обходния маршрут

Днес - 4 април /четвъртък/, се трансформира организацията на придвижването по интернационален път Е-79 от Монтана към Видин, в правата сред Ружинци и Дунавци, оповестяват от АПИ. Причината са ремонтни действия, които са стартирали още през вчерашния ден.
" Между 9 и 17 часа ще се ограничи придвижването за всички транспортни средства по път I-1 в сектора от кръстовището с третокласния път III-114 Ружинци - Тополовец до кръстовището за Дунавци заради замяна на гумените уплътнения на ж. п. прелеза при с. Скомля.
Движението в посока Видин ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-114 Ружинци - Дреновец - Тополовец, по път III-112 Тополовец – Добри дол, по път II-11 Добри дол – Арчар до кръстовището за Дунавци и по път I-1 /Е-79/ Дунавци – Видин - Дунав мост 2. Движението ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.
Движението в посока Монтана ще се реализира без смяна по път I-1 Видин – Монтана.
Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ ", се споделя в известието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР