Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува Денят на

...
Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува Денят на
Коментари Харесай

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, световната общественост на Dogecoin чества " Денят на DOGE ". Интересно е, че тазгодишният празник съответства тъкмо с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

Макар че крипто бранша гъмжи от празнични изявления за 20.04.2018 година, една значима фигура в общността на Dogecoin – Илон Мъск, към момента не е споделил никакво обвързвано наличие. Вместо това Мъск избра да подчертае друго значимо събитие, което има персонално значение за него.

Неотдавна той показа туит от “ ” (@cb_doge), прочут член на екипите на Dogecoin и SpaceX. Туитът отбелязва 20 април 2023 година като датата, на която SpaceX на Илон Мъск сполучливо изстреля първия галактически транспортен съд Starship.

През тази година истинската криптовалута, въодушевена от меме, Dogecoin, претърпя значими съмнения в цената. На 29 март тя доближи най-високата си стойност за тази година при $0.2201, като за малко се върна на това равнище на 1 април.

Скокът в цената на DOGE съответства с достигането на нов исторически връх при Биткойн на 14 март. Все отново наподобява, че монетата леко се е повлияла от своят празник, защото за последните 24 часа DOGE осъществя облага от 6.6% до цена от $0.1639.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР