Днес, 12 август в 04:37 часа настъпва фазата на Пълнолуние

...
Днес, 12 август в 04:37 часа настъпва фазата на Пълнолуние
Коментари Харесай

Настъпва Пълнолуние във Водолей! Ето какво да очаквате

Днес, 12 август в 04:37 часа настава етапа на Пълнолуние във Водолей. Наблюдаваме Суперлуна в последния летен месец. Пълният цикъл на Луната ще приключи във Водолей, което задейства тематики, свързани с другарствата, идеалите и проектите ни за бъдещето.

Пълнолунието, въпреки това, ще ни предизвика към по-големи безредици и по-силни страсти по тези въпроси.

Когато етапа на Пълнолуние попадне във Водолей, хората ще изпитват потребност по-ярко да показват своята характерност и уникалност. Ще имаме и по-голяма потребност да сме част от колектив.

Водолеят е знакът на другарствата, само че не с хората, които са ни в действителност близки, а с онази от тях, с които учим или работим на едно място. Такива връзки са обединени от общи ползи или обща идея.

В деня на Пълнолунието ще би трябвало да се съобразяваме повече с колективите стремежи, в сравнение с да следваме своите лични цели. Възможно е този кръг от познати да имат потребност от вашата помощ и поддръжка.

 Пълнолуние във Водолей

Ще сме по-склонни и да търсим свободата и смяната. Ексцентричността ще стигне върха си, а пред множеството от нас ще се изправят нови и необикновени преживявания.

Оригинални и кардинално нови хрумвания няма да ни липсват, само че те могат да се окажат непрактични или напълно неосъществими, по тази причина е рационално да позволим на времето да ги оцени.

Импулсивно взетите решения, игнорирайки опита на предишното, ще са неправилни. Емоционалната страна ще е дейна, с което също можем да си навличаме повече неприятности.

Пълнолунието в знака Водолей е време за истини, в което прехвърляме границите на фалша, заблудите и бутафорията и проглеждаме действителността към себе си такава, каквато е.

Ще сме склонни да съборим всички бариери, които ни стопират, и да опитвам, даже това да е рисковано.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР