Длъжни сме да отговорим на поредната доза, спекулации, манипулации, внушения

...
Длъжни сме да отговорим на поредната доза, спекулации, манипулации, внушения
Коментари Харесай

Нанков към Свиленски: Георги, бре, чети. Георги не чете и говори неистини!

Длъжни сме да отговорим на следващата доза, спекулации, операции, внушения и неистини на политическата партия, която преди няколко часа даде конференция по една тематика, по която нейните специалисти нищо не схващат. Георги Свиленски пита къде се возя - возя се там, тъй като съм поканен и имам какво да доклада, написа novini.bg.

Той не е поканен, тъй като няма какво да каже и какво да регистрира. Какъвто е ръководител на предизборния щаб, подобен е и специалист по пътища и строително инженерство.

Това сподели на ексклузивен брифинг зам.-министърът на районното развитие Николай Нанков, съобщи кореспондент на Novini.bg, който отговори на нападките от страна на Българска социалистическа партия по-рано денем.

" Българска социалистическа партия спекулират с обстоятелства и данни. АПИ в никакъв случай не е отказвала достъп до информация, а в противен случай - в границите на цялостен месец на Българска социалистическа партия се дава опция да се срещнат с купищата и тоновете строителна документи за пътищата, за които те желаят да се извърши инспекция. При сътрудниците очевидно липсва експертиза. Ние ги попитахме кои специалисти ще ревизират документите и в коя лаборатория ще се извърши инспекцията - отговори не получихме. Нека Свиленски да пристигна да чете и да се запознае с информацията. Тук ще перефразирам една известна сентенция - Георги бре чети, Георги не чете и приказва нелепици и нелепости. За Своге има обвинени и евентуално делото ще започва. По мотив изказванията му, че асфалт не се яде, само че се краде ще кажа, че всички помнят какво се случи през интервала на тяхното ръководство - след 2007 година по време на тройната коалиция, когато започнаха да идват първите европейски средства. Бойко Борисов спря договорите, които оскъпяваха пъклен доста градежа на пътищата. Ще ви дава и нужните документи за това. Нека Свиленски чете, че доста информация му пристигна и приказва погрешни неща. Пак ще повторя АПИ в никакъв случай не е отказвала информация ", безапелационен бе Николай Нанков.



" Не би трябвало да се употребява името на АПИ за погрешни внушения. Ние сме дали информацията на депутатите на Българска социалистическа партия. Осигурен е цялостен достъп до всички документи. Никой не пристигна да се запознае с информацията и ние почувствахме една насмешка с нас, тъй като се изискваше пъклен доста труд, с цел да подготвим документите. Беше употребен безусловно излишно един голям запас на АПИ. Ако те желаят още веднъж да се срещнат с информацията, да го създадат по надлежния ред и тя ще им бъде предоставена ", добави от своя страна инж. Иван Досев, член на Управителния съвет на АПИ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 YPY (преди 3 секунди) Рейтинг: 51 | Одобрение: 16 Това не е сентенция, бе серсемин това е стихотворение от.... хайде помъчете се малко! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР