Джулия Робъртс щастлива домакиня и майка Родена на 28 октомври

...
Джулия Робъртс щастлива домакиня и майка Родена на 28 октомври
Коментари Харесай

Джулия Робъртс щастлива домакиня и майка

Джулия Робъртс щастлива стопанка и майка

Родена на 28 октомври 1967 година в Джорджия, Джулия Робъртс мечтае да стане ветеринарен доктор като дете. Но вместо това животът я кара да поеме по различен път, постигайки големи триумфи и печели най-големите награди в света на киното.

Публиката я хареса в функциите, които изигра в „ Хубава жена “, „ Нотинг Хил “, „ Ерин Брокович “, „ Оушън 11 “, едни от най-успешните й филми. Но Робъртс също е доста ценена за това, че е резервирана и постоянно деликатна към персоналния си живот.

Личният живот на Джулия Робъртс

За нея знаем, че е омъжена от 20 години за оператора Даниел Модер, който среща на снимачната площадка на кино лентата „ Мексиканецът “. Той е огромната обич на живота й, с който има три деца, близнаците Финей и Хейзъл, които са на 18 години, и Хенри, на 15 години.

И говорейки в разнообразни изявленията за фамилния си живот, тя неведнъж е подчертавала какъв брой доста обича да прекарва време със фамилията си и да бъде майка.

„ Вече нямам лукса да седнал съм. Трябва да съм имала доста свободно време, преди да имам деца, само че не знам какво правех с него и не го оценявах. Но това е страховит компромис. Нямам време да си направя педикюр, само че сигурно съм щастлива. “ Това е едно от известните и изказвания, датиращо от 2010 година

Животът на Джулия Робъртс несъмнено е доста забързан и претрупан, само че в това време тя редува натоварени дни с интервали на безспорна отмора. И тъкмо тези моменти тя цени да е вкъщи със фамилията си.

Джулия Робъртс обича да прекарва дните си с децата си

„ Моят фамилен живот ми доставя безспорна наслада. Има дни, в които незабавно откакто приключа с приготвянето на закуската и почистването на кухнята, към този момент е време да стартира обяда, а откакто приключа, към този момент приготвяте вечеря… Но има дни, в които всичко е доста изобретателно и занимателно, а децата ми оказват помощ, както при всяка жена, който е майка или брачна половинка, това става част от всекидневието. Понякога е супер занимателно, а от време на време е монотонна работа ” – декларира актрисата в изявление.

Един от моментите, които обича да прекарва с децата и брачна половинка си, е когато всички са дружно на масата. Това е метод да си показа за деня по какъв начин е минал и да се почувствате по-сплотени!

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР