Джулия Робъртс отбелязa един от най-специалните дни в живота си

...
Джулия Робъртс отбелязa един от най-специалните дни в живота си
Коментари Харесай

Джулия Робъртс с романтично послание към любимия си за рождения му ден

Джулия Робъртс отбелязa един от най-специалните дни в живота си – рождения ден на обичания си - Дани Модър!

54-годишната актриса разгласява фотография на брачна половинка си, на която той държи сърф. На фотоса той наподобява по този начин като че ли преди малко е излязъл от водата. На назад във времето се вижда чистото лазурно небе и подробност от палма, която вероятно пази сянка на Дани, до момента в който звездната му половинка го щраква с фотоапарата си.

"Честито, мое Всичко! Ти караш света ми да се върти “, написа Джулия под фотографията. Това е следващото доказателство, че връзките сред двамата съпрузи са повече от прелестни на инат на непрекъснатите клюки за бракоразвод. През миналата година редица таблоиди тръбяха мълвата, че Робъртс и Модър са пред разлъка. Дори се заприказва, че актрисата била изневерила с Джордж Клуни. Разбира се, всичко това е безспорна неистина, а Джулия и Джордж не престават да са положителни другари.



Искрата на любовта сред Дани Модър и Джулия Робъртс пламва през 2000 година на снимачната площадка на кино лентата „ Мексиканецът “, в който взе участие и Брад Пит. Двойката си споделя "Да " две години по-късно. Имат общо три деца – близнаците Хейзъл и Финиъс (17 г.) и наследник Хенри (14 г.).

Робъртс, чийто филм „ Билет до парадайса “ беше спрян за неопределен срок поради инфектиран с ковид, през юли предходната година означи 19 години брак с Модър. Тогава тя показа селфи в профила си в Инстаграм, с цел да покаже още веднъж, че любовта ѝ с оператора е по-силна от всеки път. „ 19 години. Тепърва започваме “, написа актрисата под фотографията от плажа.

Модър и Робъртс работят по няколко общи плана, в това число „ Усмивката на Мона Лиза “ през 2003, „ Светулки в градината “ от 2008 и „ Нормално сърце “ от 2014 година Звездната двойка работи взаимно и по кино лентата „ Тайната на нейните очи “ през 2015 година

По този мотив по-късно в изявление Джулия Робъртс разкрива, че тайната на щастливия брак сред хора, които работят на едно място, е да оставят професионалните си проблеми отвън къщата и да не помнят за тях до идващия ден.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР