Джулиана Гани стана популярна с голите си снимки и многото

...
Джулиана Гани стана популярна с голите си снимки и многото
Коментари Харесай

Джулиана Гани спира да се помпа с пластични операции, смята, че е постигнала идеалната визия

Джулиана Гани стана известна с голите си фотоси и многото си пластични интервенции. Еротичната моделка и млада майка толкоз е трансформирала външния си тип през годините, че надали някой помни каква е била изцяло естествената й визия. Тя е минала през три хирургични интервенции за увеличаване на бюста, три за промяна на носа, а филърите в устните и по лицето въобще не ги брои.

Последната интервенция на Гани е от началото на 2019 година Тогаза за последно си изпили носа, постигайки идеалните съгласно нея форма и величина. Ринопластиката направила в частна софийска клиника при гръцки хирург. Блондинката за първи път легнала под ножа на 21 години. По това време тя се изявявала като танцьорка на стълб и по-опитните й колежки я посъветвали, че с по-пълна пазва ще изкарва повече бакшиши. Джулка почнала работа в стриптийз бара едвам на 16 години – незаконно и без знанието на майка си. Изчакала обаче да стане пълнолетна и чак тогава се престрашила да се оперира. „ Като си сложих силикона, ползата към мен скочи . Получвала съм по 500 лв. единствено за един сексуален танц! ", споделяла е Гани за предишното си, към което в този момент не желае да се връща.

След като слязла от пилона, русокоската почнала да се занимава с друго – да се снима гола за еротични списания. Тогава решила, че гръдната й обиколка не е задоволително огромна и още веднъж се подложила на интервенция. Резултатът обаче не я удовлетворил. „ Не бяха направени добре, по тази причина се наложи отново да ги оправям! ", изяснява Гани. Тя легнала под ножа за трети път, откакто спечелила състезанието „ Мис Силикон ". „ Суетата си оказа въздействие. Смятам, че сега бюстът ми е съпоставим с височината ми! ", твърди младата майка, която има общо 2000 кубика силикон в пазвата си, писа Уикенд.

Когато родила сина си Давид, русокоската отказала да кърми бебето тъкмо с цел да не си скапе бюста. Тя не желала за четвърти път да го реже и прекроява, тъй като вярвала, че към този момент е съвършен.

„ Толкова доста съм желала да наподобявам по този начин, както ме виждате сега, само че това е финалът. Няма накъде с още пластични интервенции. Не желая повече силикон, носа си го одобрявам – последният път се получи съвършен! Спирам с корекциите! ", безапелационна е през днешния ден риалити звездата. И добавя, че единствено зъбите й са естествени, въпреки че ги е подлагала на процедури по избелване.

Джулиана споделя, че интервенциите не са леки и несъмнено не са за всеки. „ Първият път беше най-тежко. Ужасни болки, две седмици не можех да ставам от леглото, да си подвигам ръцете. Един месец се възстановях. Това обаче не ме спря отново да легна под ножа. Аз като си наумя нещо, няма мощ, която да ме спре. Желанието ми постоянно надвива! ", споделя амбициозната Гани. Огромните й гърди обаче й донесли освен задоволство, само че и проблеми с кръста. „ Когато бях бременна с Давид - с корема отред и с бюста също огромен, не ме питайте по какъв начин устоях! ", жалва се Джулиана.

Тя се увлякла толкоз по естетичните корекции, тъй като като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този блян, който, несъмнено, е неосъществим за естествен човек. Още в тийнейджърските години риалити звездата се изрусила, а по-късно си оправила освен недостъците по тялото, само че и по лицето. В един миг устните й бяха достигнали плашещи размери, натъпкани с огромно количество филър. После Гани разгради част от него и джуките й добиха по-нормален тип, само че тя не се отхвърля от хиалуроновите пълнители.

Обича да се подлага и на всевъзможни съвременни процедури за ободряване на лицето. Неотдавна тя си издърпа слепоочията посредством съвременен способ и се снабди с така наречен „ лисичи очи ". „ Щастливата съм, че го направих. Интервенцията трае 45 минути. Използват се мезоконци, които са разградими в организма и са изцяло безвредни. Прави се с локална анестезия. Не мога да кажа, че не боли, въпреки всичко се употребява игла ", показа Джулиана детайлности за процедурата. Ефектът от дръпнатите очи трае до 6 месеца – по-късно операцията би трябвало да се повтори, с цел да има същия резултат.

Блондинката споделя, че е отворена за всевъзможни новости в естетичната дерматология и е склоннна да опитва. Тя може и да стопира с интервенциите, само че филърите и ботоксът постоянно ще й бъдат обичани. За положителната си форма Гани се доверява на своя мъж Илиян Найденов, който е професионален фитнес инструктор. През бременността си тя качила едвам 6 кг, само че пък бебето се появи на бял свят даже по-едро от нормалното. „ Хранех се уравновесено, здравословно, без непотребни калории, не съм яла като за двама, упражнявах умерено под зоркия взор на Илиян ", споделя младата майка. Щом научила, че чака дете, тя изпаднала в смут, че ще замязя на кит, само че обичаният й я успокоил, че това напълно не е наложително да се случи.

Някои почитатели на Джулка са обезпокоени, че тя може да трансферира манията си за съвършен външен тип и на сина си, който скоро ще навърши 1 годинка. Момченцето е доста чаровно, само че има леко щръкнали уши и те напряко бъркали в очите на претенциозната Гани. Неотдавна тя показа, че му слагала специфични лепенки, които да прибират слуховете му органи. „ Моментният резултат е страховит, само че трайният изисква време и ще чакаме. Решихме, че си коства да ги фиксираме, с цел да не останат по този начин във времето ", разяснява силиконовата русокоска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР