Джулиана Гани отново взриви нета, въпреки че, честно казано, от

...
Джулиана Гани отново взриви нета, въпреки че, честно казано, от
Коментари Харесай

Нима сме очаквали друго от нея?!? Джулиана Гани: Мога да кърмя бебето, но не искам и няма да го правя!

Джулиана Гани още веднъж взриви нета, макар че, почтено казано, от нея особено не сме и очаквали да ни изненада с друго. След като преди броени дни тя роди второто си бебе, което кръсти Кай, силиконката се тросна и съобщи, че няма да го кърми. Да, не е небивалица, самата тя го разгласи.

" Няма да кърмя бебето си и това е. Решението си е мое, аз по този начин желая. Мога да го кърмя, не е като да имам някакъв проблем, само че просто не ща! И няма да го върша. Казвам го и не желая някакви родители да ми дават акъли и да ме съдят, тъй като не ме интересува. Аз не ви споделям какво да вършиме и по какъв начин да си гледате отрочетата, няма да ми се бъркате и вие ", отсече Ганито, с което остави мнозина безусловно ококорени.

Не е ясно на какво мнение е бащата на Кай - служителят на реда Теодор Гецов, само че все още най-малко сме уверени, че слуша жена си и кима на всяко нейно решение като кон на празни ясли... Жалко за бебето, само че явно на Джулката са й по-важни пластмасовите моцарели от здравето на детето.

" Реално не сме и очаквали друго от тази персона, която очевидно ражда, с цел да добие популярност, а след това въобще не й пука за децата. Видяхме какво направи с първия си наследник, хариза го на татко му. Той и оня не е за орден, само че сподели, че е по-отговорен и интелигентен от нея ", разясняват в мрежата.

Действително дребният Давид живее и е на грижите на Илиян Найденов като родителката си вижда по празници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР