Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов се впуснаха в

...
Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов се впуснаха в
Коментари Харесай

Джулиана Гани получи супер романтично предложение за брак във Виена!

Джулиана Гани и нейният другар Илиян Найденов се впуснаха в следващо странствуване. Само две седмици откакто се завърнаха от Филипините двата се насочиха към Виена, Австрия.

В един от най-скъпите заведения за хранене с необикновен аспект към града фитнес инструкторът падна на колене пред силиконовата хубавицата. От задния си джоб извади дребна кутийка с доста безценен пръстен и я помоли да му стане брачна половинка. Всичко това излиза наяве от клипче в техните профили във Facebook. Илиян авансово предизвестил другари да снимат отдалеко този незабравим миг, с цел да могат след това да си го напомнят.

Джулиана остана стъписана и единствено повтаряше: "Майко, ти се шегуваш ". Естествено, най-после сподели "Да " и двамата се целунаха. "Любов моя, в действителност не чаках. Останах без думи. Ти ме одобри каквато съм - смоите странности и лудости. Обичам те, обичам Виена и в никакъв случай няма да не помни този миг ", написа пловдивчанката в обществената мрежа.

Илия не инцидентно избрал да й предложи там. Джулиана обожава Виена и тази екскурзия била по нейно гледище. И въпреки двамата да са към този момент сгодени, за сватбата ще би трябвало да почакат. Джулиана към момента няма бракоразвод с предходния си другар Станимир, който остави в средата на предходната година. Девойката минава през съществени драми с някогашния си, който отхвърля да подпише молбата за бракоразвод, написа show.blitz.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР