Джулиана Гани е станала дори още по-активна в социалните мрежи,

...
Джулиана Гани е станала дори още по-активна в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Ето го новия на Джулиана Гани

Джулиана Гани е станала даже още по-активна в обществените мрежи, откогато не е с бащата на детето си Илиан Найденов. Двамата се разделиха шумно и скандално неотдавна, само че по всичко наподобява, че в живота на силиконката към този момент има нов мъж.

Тези дни тя сподели по какъв начин си прекарва в екзотична Шри Ланка и съвсем влезе в ролята на гид за тамошната просвета и традиции. Но до момента в който театралничи пред хубостите на южноазиатската страна, русокоската сподели и кой към този момент топли сърцето й. Нещо повече - двамата танцуват и се целуват буйно в дискотека.

В общественото пространство бяха тиражирани редица имена, като най-обсъжданото беше на млад мъж с фамилия Стоилов, с който тя неведнъж споделяше фотоси от разнообразни дестинации в обществените мрежи. Близки до силиконката обаче увериха, че това е следващият фитнес инструкор в живота й. Но не той е нейният нов обичан.

От видеото не стават ясни самоличността, нито името на новия фаворит, само че ясно се вижда, че пристрастеност сред двамата не липсва. Джули е оставила зад тила си загатна за Илиян и се любува на момента с новия си обичан, написа "Телеграф ".

Малко след буйните милувки сред двамата стана ясно, че влюбената двойка е отпътувала на сантиментално странствуване, а за своя първа дестинация са избрали Шри Ланка.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР