Джулиън Еделман от отбора по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс

...
Джулиън Еделман от отбора по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс
Коментари Харесай

Герой! Футболист спря масов разстрел в училище

Джулиън Еделман от тима по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс предотврати евентуална кървава баня с всеобщ разстрел в учебно заведение, оповестява New York Times.

31-годишният футболист реагирал на коментар в профила си на обществената мрежа „ Инстаграм”, който насочвал към допустимо всеобщо ликвидиране.

„ Ще разстрелям моето учебно заведение! Следете новините!”, пишело в коментара, а различен почитател на Еделман го призовал да сигнализира на полицията.

„ В листата с мнения едно дете приказва за това, че желае да прави разстрел в учебно заведение. Ти би трябвало да уведомиш полицията”, бил съветът, който консуматор дал на футболиста. Точно това създали Еделман и неговата асистентка.

След подадения сигнал полицията в Бостън проследила IP адреса и достигнала до 14-годишен младеж, отправил опасността. Той бил от Порт Хърън в щата Мичиган и имал достъп до две огнестрелни оръжия. Органите на реда конфискували оръжията, а детето е застрашено от четири години затвор за малолетни нарушители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР