Джуд Белингам привлече вниманието на Англия на Световното първенство през

...
Джуд Белингам привлече вниманието на Англия на Световното първенство през
Коментари Харесай

Белингам: Готов съм да излезна като на война срещу Франция

Джуд Белингам притегли вниманието на Англия на Световното състезание през 2022 година и разкри своя метод към играта. Младият състезател на Борусия Дортмунд сподели, че може да е добър човек отвън терена, само че постоянно е подготвен за борба, когато играе.

" Мисля, че когато имаш кучето в себе си, просто се раждаш с него, в действителност. Начинът, по който бях учтив във футбола, трябваше да имаш това куче в себе си малко и аз влизам в мачовете, знаейки, че всеки мач е война и би трябвало да си подготвен за това. Мисля, че това е нещо, което имам ", сподели той.

" Чувствам, че съм добър човек, само че когато изляза на терена, нещо ме превзема, почтено казано, имам възприятието, че нямаш другари там, с изключение на тези, които носят същата страст ", добави Белингам.

Представянето на Белингам на Световното състезание в Катар получи доста похвали, като съотборникът му в британския тим Фил Фодън съобщи, че той ще стане най-хубавият полузащитник в света. Сега 19-годишният състезател ще получи шанса да се тества против най-хубавите на планетата, когато Англия се изправи против защитаващия първенеца Франция на четвъртфиналите на Мондиала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР