Джуд Белингам направи неофициален дебют за Реал Мадрид. Английският национал

...
Джуд Белингам направи неофициален дебют за Реал Мадрид. Английският национал
Коментари Харесай

Джуд Белингам с дебют за Реал в голово шоу срещу Милан

Джуд Белингам направи всекидневен дебют за Реал Мадрид. Английският национал взе участие в контролата против италианския Милан, извоювана с 3:2.

Двубоят се игра на стадион „ Роуз Боул “ в Пасадина, Калифорния.

Белингам остана на терена 62 минути, като на няколко пъти получи овациите на публиката. А тя беше над 70 000 фенове. В тяхна чест двата тима спретнаха голово шоу.

Милан поведе с голове на Фикайо Томори и Лука Ромеро. След почивката испанският гранд стигна до цялостен поврат. Халфът Федерико Валверде изравни с два гола за три минути. Победното попадение за мадридчани означи Винисиус в 84-та минута.

„ Наистина съм впечатлен от него. Джуд Белингам игра добре, а тимът би трябвало да свикне с класата му, която е невероятна. Привличането му е доста значимо да тима. Той е приказен футболист, доста значим за нас, тъй като е приключен полузащитник и носи огромна скорост и динамичност в играта “,

разяснява старши-треньорът Карло Анчелоти пред клубния уебсайт на Реал Мадрид.

Испанският гранд заплати над 100 милиона евро на Борусия Дортмунд за 20-годишния халф Джуд Белингам през юни.

Следващата контрола на Реал на американска земя е против Манчестър Юнайтед в Хюстън, Тексас. Насрочена е за 27 юли от 3:30 часа българско време. За Милан следва контрола с Ювентус на 28 юли от 5:30 часа.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР