Джорджина Родригес стана известна през 2017 г., когато започна да

...
Джорджина Родригес стана известна през 2017 г., когато започна да
Коментари Харесай

Разкриха кой е мъжът, давал по 2000 евро на Джорджина преди връзката й с Кристиано

Джорджина Родригес стана известна през 2017 година, когато стартира да се среща с мегазвездата на международния футбол Кристиано Роналдо. Двамата се срещат в магазин на Gucci, в който тя е продавачка. 

Наскоро брюнетката пусна втория сезон на своята документална действителност - " Аз съм Джорджина ", който е наличен в Netflix. Но преди да бъде с португалеца, хубавицата не е водила разточителен живот. Нещо повече - преживявала е и финансови усложнения. 

Преди да срещне CR7, Джио е имала връзка с Мигел Анхел Силвестре, Алберто Сантана и с риалити звездата Хави. Била е и с мъж, който съгласно списание Look, й е помагал финансово. Неизвестният й е давал по 2000 евро на месец за персонални разноски. Самоличността му не се разкрива, само че се знае, че се е справял доста добре с парите и двамата са имали сериозна връзка. 

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Той е бил последното й гадже преди появяването на Кристиано. Look споделя още, че когато бащата на Джорджина - Хорхе Едуардо Родригес, умря през 2019 година, той е платил самолетните билети на нея и сестра й Ивана, с цел да отидат на погребението в Аржентина. Любопитното е, че по това време брюнетката към този момент е била със звездата на Ал Насър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР