Джорджина Родригес открито защити приятеля си и голяма звезда на

...
Джорджина Родригес открито защити приятеля си и голяма звезда на
Коментари Харесай

Любимата на Роналдо с първи думи, след като звездата бе обвинен в изнасилване

Джорджина Родригес намерено отбрани приятеля си и огромна звезда на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе упрекнат от 34-годишната американка Катрин Майорга, че я е изнасилил през юни 2009 година в Лас Вегас малко след прехвърлянето му от Манчестър Юнайтед в Реал (Мадрид). Тази история популяризира немското списание „ Шпигел “, което твърди, че има автентичен документ на извънсъдебното съглашение, което Роналдо и Майорга са подписал, а по-късно португалецът е платил 375 хиляди $ на Майорга. Американката пък трябвало в никакъв случай да не приказва за случилото си. Самият португалец отхвърли всичко това, съобщи Блиц.

``
реклама

" Ти постоянно успяваш да превърнеш трудностите, които са пред теб, в действие и мотивация да покажеш какъв брой си популярен. Благодаря ти, че ни караш да се любуваме на всеки мач. Обичам те ", написа Джорджина Родригес на профила си Инстаграм, защитавайки обичания си.

" Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предходни вести свързани с Роналдо “, съобщи заместник-главният редактор на немското списание Алфред Вайнцерл по отношение на това, че са търсили португалеца преди публикуването на материала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР