Джордж Р. Р. Мартин, авторът на Песен за огън и

...
Джордж Р. Р. Мартин, авторът на Песен за огън и
Коментари Харесай

Джордж Мартин е щастлив от „Домът на дракона“, епизод 1

Джордж Р. Р. Мартин, създателят на „ Песен за огън и лед “ и „ Огън и кръв “ има какво да показа с почитателите на „ Игра на тронове “ за „ Домът на дракона ”. Мартин разяснява в персоналния си блог в сряда, че е видял пилотния епизод на предисторията „ в недодялан монтаж " и насочи някои доста съществени похвали за идния сериал на HBO.

Новата обява на Мартин включва линк към „ най-очакваните сериали на 2022 година “ в IMDb, в който „ Домът на дракона ” е преди всичко.  Мартин признава, че е развълнуван от мястото и компанията и отбелязва, че за него е чест да бъде в листата с други идни сериали, на които е почитател — като „ Властелинът на пръстените “ по Толкин, The Sandman по комиксите на  Гейман, сериалите на Marvel и плановете по Междузвездни войни “. 

„ Аз самият аз чакам „ Домът на дракона “ с огромно неспокойствие, тъй като мисля, че си коства.  Признавам, че надали съм справедлив. И, че знам доста от това, което ще видите (аз написах книгата) ... Освен това... видях първия епизод в недодялан монтаж “.

„ И ми хареса ", продължава Мартин. " Пилотът е тъмен, мощен, бездънен... тъкмо както одобрявам моите фентъзи епоси. Продуцентите Райън Кондал и Мигел Сапочник са свършили невероятна работа, а актьорите... Мисля, че феновете ще се влюбят в тях, макар че несъмнено още не познават множеството от тях —  точно както стана в „ Игра на тронове “ (само зада ви разбият сърцето по-късно, когато... Но не, не желая да издавам предварително) ". 

„ Мисля, че Таргариените са в доста положителни ръце. Очаквайте сериала. Не мисля, че ще бъдете разочаровани “, приключва Мартин. 

Базиран на „ Огън и кръв “ на Джордж Р. Р. Мартин, „ Домът на дракона ” се развива 200 години преди събитията от „ Игра на тронове ". Сериалът ще се концентрира върху разрушителната революция „ Танцът на драконите “, която раздра кралското семейство и води до гибелта на драконите. " Домът на дракона " се чака през 2022.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР