Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма, разкриха

...
Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма, разкриха
Коментари Харесай

Покойният Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма

Джордж Майкъл ще се завърне на сцената като холограма, разкриха от имението му

Покойната поп звезда ще възобнови „ обществените осъществявания онлайн “ още през идната година, съгласно документи, подадени в Companies House.

Джордж умря на 25 декември 2016 година на 53 години от естествена гибел, произлизаща от разширена кардиомиопатия с миокардит и омазнен черен дроб.

Сензационното завръщане ще шокира почитателите, които преди този момент бяха предизвестени, че холограмно турне е малко евентуално да бъде глобено, тъй като технологията не е задоволително добра.

Имаше и „ етични въпроси “ по отношение на връщането на Джордж, някогашния му Wham! сътрудника от групата Андрю Риджли призна в изявление предходната година.

Но тези терзания наподобява са били отстранени, защото цената на имуществото му се е удвоила до съвсем £30 милиона на фона на съживения интерес към музиката му.

Сметките, подадени от компанията на звездата Nobby`s Hobbies Holdings, демонстрират, че предходната година той е правил изумителните £55 000 дневно и то оттатък гроба.

В документите се споделя още: „ Дейността на групата ще се разшири през идващите една до три години, с цел да включва обществени осъществявания онлайн. “

Wham! звездата Андрю, на 60 години, преди този момент приказва за вълнението си от опцията да върне сътрудника си от групата, който умря през 2016 година на 53 години.

Обяснявайки, че е бил въодушевен от холограмното турне на ABBA Voyage, той сподели: " Мисленето ми би било „ Фантастично! “ Да имаш Wham! С неговата помпозност, свири онлайн ".



Но той добави: " Разбира се, има етични въпроси. И това решение ще бъде взаимно решение сред мен и наследството [на Джордж Майкъл], в случай че в миналото се стигне до него ".

" И не мога да приказвам от тяхно име, не знам по какъв начин биха се почувствали за това. Но мисля, че може да се направи и мисля, че може да се направи извънредно добре. Бих платил, с цел да отида и да го видя! "

ABBA Voyage е влял £322 милиона в английската стопанска система - с повече от един милион билета, закупени на до £181,50 всеки - това беше разкрито предишния месец.

90-минутният концерт демонстрира по този начин наречените „ Abbatar “ версии на Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson и Anni-Frid Lyngstad.

Въпреки че Андрю беше въодушевен от триумфа му, някогашният сътрудник на Джордж в писането на песни и другар Дейвид Остин изключи опцията да върне приятеля си като холограма.

Говорейки през 2022 година на представянето на документалния филм Freedom Uncut, той уточни напъните за връщането на рапъра Тупак Шакур, който беше убит през 1996 година

Остин сподели: " Щяхме да забележим дали можем да създадем концепция за холограма в средата на Royal Albert Hall. Но аз отидох при някои хора, които направиха холограмата на Тупак и те бяха в действителност дяволите ".

" Проблемът с холограмите е, че хората просто не се ангажират, след 20 минути хората приказват по телефона си. Няма да има „ HoloWham “. "

„ Отидох да видя една компания в Милано и една във Вегас. Имаше хора, които бяха пред играта, и имаше хора, които не бяха, само че просто не проработи. “

Оттогава известността на Джордж внезапно набъбна и Wham! Документалният филм се оказа голям шлагер в Netflix предходната година.



След това последната коледна класика на Wham! оглави класациите за четири седмици по време на празничния сезон, 39 години откакто беше пусната за първи път с впечатляващ крайъгълен камък.

Многогодишният любимец от 1984 година, написан от Джордж, е оглавявал класациите в предишното, само че в никакъв случай през последната седмица преди Коледа.

Не му бе отказано първото място в годината на издаването му от бандата на Band Aid Do They Know It`s Christmas?.

През септември 2022 година Джордж доближи номер 2 в класациите с ремастерирана версия на своя албум от 1996 година Older.

Компанията на Джордж Nobby`s Hobbies Holding Limited Account подаде докладите си в понеделник, като последните данни разкриват, че е осъществила умопомрачителните £20 милиона облага преди налози.

Печалбите са регистрирани за интервала от 12 месеца, завършващ през март 2023 година, с £20,6 милиона доходи от издание, £2,5 милиона рекордни възнаграждения и спомагателни £600 000, заяви The Sun.

Компанията на Джордж направи брутен оборот от 23 777 223 паунда през 2023 година, близо 2 милиона паунда повече от цифрите за 2022 година от 21 942 692 паунда.

Документален филм за групата от члена на групата Андрю Риджли беше пуснат в Netflix през юни, с цел да означи тяхната 40-та годишнина.

Феновете споделиха, че са „ настръхнали “, откакто са гледали „ красивия “ документален филм, който включва обилие от невъобразим материал.

Един от продуцентите му, Саймън Халфон, споделя, че екипът му е прекарал повече от две години в " копаене " за фрагменти и аудио.

След Wham! номер едно, Андрю сподели, че Джордж ще бъде „ отвън себе си “, в случай че знае, че Миналата Коледа най-сетне получи Коледа номер едно.

След като получи новината, Андрю, на 60, означи, че той и неговият сътрудник от групата - който той назова Йог - постоянно са измервали триумфа си в Wham! по позиции в класациите и по какъв начин беше такова „ отчаяние “ и за двамата, когато спря на номер две.

Той сподели пред публични ранглисти: " Джордж щеше да е отвън себе си след всичките тези години, с цел да получи най-сетне.

Йог и аз възприехме музиката значително в смисъла на формалните ранглисти. Винаги контекстуализирахме триумфа си с триумфа в класацията ".

" И за двама ни беше голямо отчаяние, когато не доближи номер 1, тъй като съгласно нас беше закован ".

" Ако не беше " Band Aid’s Знаят ли, че е Коледа? " евентуално щеше да е №1 ".

Андрю добави, че новото достижение ще бъде „ венецът на славата “ за дуото от 80-те, защото той означи, че песента постоянно е била предопределена да бъде номер едно преди всичко.

Той сподели: " Ще значи доста за наследството на Wham!, това е короната на славата. Миналата Коледа беше замислена като Коледа №1. Високи упоритости, само че Йог си е сложил високи упоритости като създател на песни ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР