Джонатан Марчесо вкара в продължението и гостуващият Вегас Голдън Найтс

...
Джонатан Марчесо вкара в продължението и гостуващият Вегас Голдън Найтс
Коментари Харесай

Вегас Голдън Найтс победи Сейнт Луис Блус в ключов мач за разпределение на плейофните квоти в Западната конференция на НХЛ

Джонатан Марчесо вкара в продължението и гостуващият Вегас Голдън Найтс победи Сейнт Луис Блус с 2:1 в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Така първенците останаха на втората уайлдкард квота в Западната конференция с удобен задатък от пет точки против днешния си противник.

Павел Дорофейев също се разписа за Голдън Найтс, които завоюваха за трети следващ път. Логан Томпсън спря 31 изстрела и също така отрази свободен удар на Павел Бухневич в продължението.

Брендън Саад вкара единствения гол за Сейнт Луис, а Джордан Бинингтън направи 32 спасявания за Блус, които са с баланс 6-1-1 в последните си осем мача. Сейнт Луис обаче е заплашен от пропускане на плейофите, защото има и мач по-малко от Вегас, с изключение на петте точки пасив.

Анже Копитар и Блейк Лизот се разписаха през 1:51 минути в края на втората третина и гостуващият Лос Анджелис Кингс надделя Ванкувър Канъкс с 3:2 за четвъртата си поредна победа в постоянния сезон. Кевин Фиала също бе прецизен за " кралете ", които са трети в Тихоокеанската дивизия.

Ванкувър, за който точни бяха Сам Лафърти и Брок Боузър, е водач в Западната конференция и можеше да стане първият тим със несъмнено място в плейофите, в случай че беше спечелил против Сейнт Луис.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР