Джон Траволта съобщи в Инстаграм за смъртта на съпругата си

...
Джон Траволта съобщи в Инстаграм за смъртта на съпругата си
Коментари Харесай

Джон Траволта и Кели Престън – любов на екрана и извън него

Джон Траволта заяви в Инстаграм за гибелта на брачната половинка си Кели Престън в годината, в която двамата щяха да отбележат 29-ата годишнина от сватбата си. Звездната двойка е една от дребното в Холивуд, която съумява да резервира любовта си и претърпява най-голямата покруса за двама родители – загубата на дете.  

Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Експертите “ през 1988 година Тогава двамата са принудени да танцуват дружно. По-късно Кели споделя, че за нея това е било обич от пръв взор, въпреки и към този миг да е била омъжена за артиста Кевин Гейдж, с който също си партнирала във филм. „ Не бях щастливо омъжена “, споделя актрисата в телевизионно изявление през 2018 г. „ Наистина бях с неверния човек. “

В Траволта обаче открива верния човек. След развода с Гейдж тя за малко излиза с Джордж Клуни, а Чарли Шийн даже й прави предложение за брак. Но в последна сметка тя избира Джон. В новогодишната нощ на 1991 година той пада на едно коляно в ресторант в Швейцария и й предлага брак с шесткаратов диамантен пръстен. На 5 септември същата година двамата се женят на сантиментална неофициална гала в Париж, когато Кели е бременна във втория месец с първото им дете – Джет. По-късно провеждат втора женитба на уединен плаж във Флорида.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР