Джон Траволта беше гост на популярния музикален фестивал в Санремо

...
Джон Траволта беше гост на популярния музикален фестивал в Санремо
Коментари Харесай

Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците

Джон Траволта беше посетител на известния музикален фестивал в Санремо преди броени дни, само че появяването му не провокира похвали и овации, а даже в противен случай - плевел смях, рецензии и даже вулгарни обиди.
 Джон Траволта и фотографията с децата му, която показа за Коледа
Специалната коледна фотография на Джон Траволта

Актьорът залага на традициите

Звездата от " Брилянтин " и " Криминале " си навлече гнева на италианците, поради " скования си танц " на песента на Ромина Пауър " Ballo del Qua Qua " - детска песничка, която прилича мелодията на патешкия танц. А ето и по какъв начин тъкмо се стига до такава степен.

След като отговори на няколко въпроса от сцената на фестивала, артистът беше помолен да пресъздаде някои от най-емблематичните си танцови придвижвания, по-специално на песента " You Never Can Tell " от филма " Криминале "  на Куентин Тарантино, преди да бъде поканен да се разноски измежду публиката под звуците на Bee Gees от " Треска в събота вечер ". 
 Снимка 652846

обаче не подозираше, че най-лошото занапред следва. Вместо да се върне на сцената, Траволта беше изведен от театъра в Санремо на открито, където бързо трябваше да се научи да танцува " Il Ballo Del Qua Qua ".
 Лорън Санчес и принц Хари с обща фотография с Джеф Безос и Джон Траволта
Какво свързва Лорън Санчес с принц Хари

Двамата са в звездна компания

Траволта обаче по никакъв начин не изглеждаше развеселен от развоя на събитията. Въпреки че старателно се зае със задачата, научи придвижванията и затанцува под причудливата патешка мелодия, съгласно италианците не е показал нужния възторг. И наподобява, че няма диря от представянето му по нито един от телевизионните канали на RAI и обществените канали на медиите, тъй като се твърди, че Траволта не е дал разрешението си да бъде показан. 

JOHN TRAVOLTA IN MONDOVISIONE CHE BALLA IL BALLO DEL QUA QUA CON AMADEUS E FIORELLO UN PAESE DI ESAURITI TOTALI
— venere di twitta (@aleferaz)
Незаинтересоваността на Траволта от изпълнението ядоса доста от италианците, които написаха много отрицателни мнения в персоналния му акаунт в Instagram. Актьорът даже отказал да носи патешка шапка, с което предизвикал в допълнение гнева на италианските си почитатели. Скандалът към този момент е прочут в Италия като " Траволтагейт ", написа Euronews.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР