Джия откри своя ерген след Ергенът“. Много момичета бяха отпратени

...
Джия откри своя ерген след Ергенът“. Много момичета бяха отпратени
Коментари Харесай

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Джия откри своя ерген след „ Ергенът “. Много девойки бяха отпратени от Евгени Генчев и не стигнаха до финала на  най-романтичното шоу „ Ергенът “. Една от тях е Джия – чалга дивата, която сигурно имаше множесво моменти на химия и пристрастеност с пианиста. Затова и отводът му да й подари роза предходната седмица изненада публиката и състезателките в имението.

Джия обаче не се изтезава, а в противен случай!

Тя благодари на Генчев за решението му, защото… след „ Ергенът “ се срещна със своя ерген. Певицата не крие, че е доста влюбена, само че този път вече  е взаимно.

 На крилете на любовта Джия откри своя ерген след Ергенът изочник на фотография: https://www.facebook.com/giahitmix/

„ Много харесах Евгени, той е прекрасен, интелигентен, добър и някак другоземен, по-космат “, смее се Джия в ефир. „ Но това, което имам в този момент, е това, което постоянно съм желала. Намерих този, за който съм си мечтала и който съм чакала цялостен живот “ – споделя певицата Джия, само че изрично отхвърля да разгласи обществено кой е спечелил нейното сърце.

 На крилете на любовта Джия откри своя ерген след Ергенът изочник на фотография: https://www.facebook.com/giahitmix/

 

Джиа  е  твърдо уверена, че Валерия Георгиева е съвършената жена за Евгени и химията им е на друго равнище, доста по-различно от това на останалите учасничи..

„ Искам тя да победи, желая да им отида на сватбата. Казвам го съществено, тъй като бях в имението – той няма такава химия и страст с нито едно от другите девойки “, показа Джия.

 infomax-logo-50-15-HW  

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР