Джинджифилът се смята за ефективно средство за лечение на настинки,

...
Джинджифилът се смята за ефективно средство за лечение на настинки,
Коментари Харесай

Лекар: Никога не приемайте джинджифил с тези лекарства

Джинджифилът се счита за дейно средство за лекуване на настинки, само че в случай че се употребява интензивно в сезона на грипа, резултатите от приема му по-скоро може да са отрицателни.

Според диетолога Анжелика Дювал джинджифилът не би трябвало да се употребява редом с някои лекарства за лекуване на инфекции.
Защо е потребен сокът от джинджифил
Джинджифилът, именуван още имбир и исиот, е известно растение, чиито корени са употребявани в началото в Индия и Китай още от древностт...
Прочети повече
Ако планирате да го включите в режима си, първо би трябвало да се консултирате със експерт, поучава диетологът.

В този корен се съдържат огромен брой биологично дейни съставни елементи и би трябвало да сте сигурни, че в случай че ги използуване дълготрайно, те няма да доведат до отрицателни резултати за тялото ви.

" Трябва да сте наясно, че когато приемате избрани медикаменти, използването на джинджифил е неприемлива - комбинацията им може да бъде нездравословна за здравето ", поучава доктор Дювал.

Джинджифилът не може да се комбинира с ибупрофен и антипиретици. Но все пак доста хора позволяват тази неточност - откакто се разболеят стартират да пият антипиретици и редом с това одобряват и джинджифил.
Яжте джинджифил всеки ден и вижте какви промени ще настъпят с вас
Коренът на това растение е същински потребен. Много хора употребяват джинджифил всекидневно, добавяйки го в чая си или настърган с мед и ли...
Прочети повече
Специалистът разяснява, че тази композиция понижава съсирването на кръвта, което усилва риска от вътрешно кървене.

Освен това не би трябвало да употребявате джинджифил, до момента в който приемате медикаменти за намаление на кръвната захар, защото този корен има захаропонижаващ резултат.

Важно: Тази публикация е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултацията със експерт, както и да отмение назначеното от него лекуване!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР