Джинджифилът е естествено средство което помага на стомашно-чревния тракт, той

...
Джинджифилът е естествено средство което помага на стомашно-чревния тракт, той
Коментари Харесай

Джинджифилът помага при киселини в стомаха

Джинджифилът е естествено средство което оказва помощ на стомашно-чревния тракт, той е възпиращо средство против инфектиране и гадене, и е бил употребена в продължение на години за лекуване на киселини.

Джинджифилът е употребен повече от 2000 години в Китай, като фалшификация за готвене и лекарство за лекуване на необятен набор от положения, в това число диария, смутен корем и киселини. Той продължава да се употребява в модерните времена за тези и други типове стомашни болести, като морска болест, утринното гадене, колики, газове и загуба на вкус.

Същност на киселините в стомаха

Киселините нормално се демонстрират с парене, което може да бъде породено от неща, като да вземем за пример стомашна киселина, която се връща назад в хранопровода от стомаха, инфектиране на стомаха, прекомерно малко стомашна киселина в стомаха или стомашно-чревни язви. Симптомите нормално се появяват след ястие и могат да включват болежка в горната част на корема, отичане на корема, газове, гадене или повръщане.

Киселините могат да бъдат понижени от дейности като независими грижи, отбягване или понижаване на алкохол и кофеин, постепенно ястие и приемането на добавки, в това число и джинджифил. Можете да си купите джинджифил като свеж корен, добавки джинджифил, дестилат, смес, капсули или под формата на масло.

Според Университета на Мериленд, дневните дози от джинджифил при гадене, газ, киселини или неприятно храносмилане, включват от 2 до 4 г свеж корен, или от 1.5 до 3.0 мл теченост или дестилат. За попречване на повръщане, 1 г на прахуляк джинджифил може да се взема на всеки четири часа до четири дози на ден, или 1 г джинджифил капсули три пъти на ден.

Ползи от джинджифил

 Корен джинджифил

Джинджифилът отстранява газовете, което облекчава храносмилането и понижава спазмите в стомашно-чревния тракт. Джинджифилът е успокояващо средство, което работи посредством понижаване на възпалението в стомаха и основаване на преграда против стомашната киселина или други дразнещи субстанции. Едно проучване показава, че джинджифилът покачва естествените, спонтанни придвижвания на червата и оказва помощ на храносмилането.

Странични резултати на джинджифил

Наблюденията на специалистите сочат, че джинджифилът нормално е безвреден за множеството хора, само че може да провокира някои странични резултати като да вземем за пример диария и газ.

Трябва да избягвате джинджифил, в случай че имате нарушавания в кръвосъсирването или други болести на сърцето, тъй като джинджифилът може да утежни тези положения. Използвайте джинджифил с нараснало внимание, в случай че имате диабет, защото той може да понижи равнището на кръвна захар и вашият доктор може да наложи да се поправят медикаментите ви за диабет.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР