Джил Байдън предупреди избирателите, че външни сили работят за отмяна

...
Джил Байдън предупреди избирателите, че външни сили работят за отмяна
Коментари Харесай

Джил Байдън: Тръмп e хулиган

Джил Байдън предизвести гласоподавателите, че външни сили работят за анулация на " мъчно извоюваните придобивки " на общността, като лишават права и свободи, а щатите одобряват закони, " ориентирани против тази общественост ". Тя насърчи членовете на организацията да прекарат всеки ден до изборите на 5 ноември в работа за набиране на поддръжка за листата на демократите в лицето на Байдън и вицепрезидента Камала Харис. 

 

Гласоподавателите от тази демографска група поддържаха Байдън с голямо болшинство през 2020 година

 

Президентът, който се бори с невисок рейтинг на публично утвърждение, както и с намаляване на поддръжката си измежду други основни групи, които го поддържаха през 2020 година, изпитва потребност от поддръжката на ЛГБТ общността, отбелязва АП.

" Доналд Тръмп е гамен. Той е рисков за ЛГБТК общността, за нашите фамилии, за нашата страна и ние не можем да му позволим да завоюва ", съобщи първата дама на събитие, проведено от Хюман райтс кампейн, известна организация за цивилен права на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните.

 

" Трябва да се борим като за последно. Днес, на следващия ден и през всички последващи дни. До затварянето на изборните секции на 5 ноември.Докато Джо и Камала не завоюват още един мандат. Докато всички хора на всички места не могат да живеят свободно, заобиколени от обич ", сподели тя. 

Засега няма коментар от акцията на Тръмп.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР