Джил Байдън, първата дама на САЩ, украсява корицата на новия

...
Джил Байдън, първата дама на САЩ, украсява корицата на новия
Коментари Харесай

След четири години Vogue отново с първа дама на корицата

Джил Байдън, първата дама на Съединени американски щати, украсява корицата на новия брой на американския Vogue, като тя е снимана от именитата Ани Лейбовиц в Белия дом и е облечена с красива рокля на цветя от Oscar de la Renta. Списанието съблюдава традицията си да снима първите дами, като единственото изключение беше Мелания Тръмп, която по този начин и не се появи на корицата му по време на 4-годишното много спорно ръководство на Доналд Тръмп. Дали обаче това е решение на Ана Уинтур, самата тя и до през днешния ден не дава отговор на този въпрос. За сметка на това Уинтур не е крила пристрастията си към Мишел Обама, която за 8-те години в Белия дом е била три пъти корица на Vogue – през 2009-а, 2021-а и 2016-а.

Така няколко години по-късно екип на стилната библия още веднъж влиза в Белия дом, с цел да покаже по какъв начин се е трансформирал животът на семейство Байдън и по какъв начин се усеща Джил като първа дама. Пред Джонатан ван Мийтър тя споделя, че се е отдала на голям брой начинания и се надява мандата да й стигне, с цел да може да се оправи с всички тях. Първата дама и до през днешния ден си спомня за страха, който е усещала у хората по време на акцията. „ Мисля, че това е една от аргументите Джо да бъде определен. Хората желаеха да се появи нов човек, който да излекува нацията, освен от пандемията “, споделя тя. „ Той просто е по-спокоен президент. Потушава напрежението. “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue (@voguemagazine)

Ван Мийтър настрана съумява да направи изявление и с Джо Байдън, който споделя, че след встъпването му в служба бракът им се е трансформирал – от една страна, тъй като двамата пътуват доста, постоянно по разнообразни места, от друга – поради неналичието на независимост, която са имали преди. „ Липсва ми, само че се гордея с нея. Но към този момент не можем да бъде да тръгнем нанякъде просто ей по този начин “, споделя президентът на Съединени американски щати и споделя по какъв начин преди най-малко един път в месеца са си организирали малко сантиментално бягство някъде, единствено двамата. Наскоро те означиха 44-годшнината от сватбата си, само че Джо Байдън добавя, че макар смяната, се пробват да балансират сред уговорките си и персоналното си време.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue (@voguemagazine)

И до момента в който Мелания Тръмп деликатно избираше тоалетите и дизайнерите за всяка своя поява като първа дама, то Джил Байдън отклонява въпросите за стилния си избор и декларира, че не работи с персонален стилист. За нея даже е изненада, че върху това се обръща прекалено много внимание.

На срещата на върха на Г7 в Корнуол по-рано този месец тя носеше сако от Zadig & Voltaire с надпис „ LOVE “ на гърба, за която споделя, че е избрала с ясното обръщение, че идват от Съединени американски щати с обич. „ Това е световна конференция и ние се опитваме да реализираме единение по целия свят. Мисля, че е належащо тъкмо в този момент хората да почувстват това обединяване, с цел да получат вяра след тази година на пандемия. “ Първата дама споделя още, че обича да избира облекла от разнообразни дизайнери, в това число и по-непознати. Точно по тази причина в деня на встъпването в служба на Байдън като президент тя беше облечена в тюркоазено палто, рокля и ръкавици от малко познатия бранд Markarian.

Джил Байдън се появява в американския Vogue единствено няколко месеца след Камала Харис, чиято корица провокира двуполюсни реакции – и поради стайлинга, и поради осветлението.

 
Защо корицата на Vogue с Камала Харис провокира несъгласия?

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР