Джейсън Момоа и Лиза Боне се развеждат след 16-годишна връзка.

...
Джейсън Момоа и Лиза Боне се развеждат след 16-годишна връзка.
Коментари Харесай

Щастливата приказка за Джейсън Момоа приключи

Джейсън Момоа и Лиза Боне се развеждат след 16-годишна връзка. Звездата от Game of Thrones и Dune оповестиха, че се разделят в изказване в Инстаграм. Двамата бяха женени 4 години.

" Всички усетихме напрежението и измененията в тези времена на промяна. Пред нас се развива гражданска война и фамилията ни не е изключение. Чувстват се сеизмични разбърквания. Затова споделяме новината, че се разделяме като съпрузи ", гласи обявата.

Джейсън Момоа и Лиза Боне споделят тази информация, с цел да могат да продължат живота си с " достолепие и почтеност ", само че пишат още, че любовта по сред им продължава, развива се по метод, по който тя желае да бъде преживявана.

54-годишната Лиза Боне е някогашна брачна половинка на Лени Кравиц, а през 2017 година се дами за Джейсън Момоа, от който има още две деца.

Когато двамата се срещат, Лиза таман претърпява развода си с Лени Кравиц, а Джейсън Момоа още няма славата на холивудска звезда. Роденият в Хонолулу обаче от дете е мечтаел за Лиза Боне, в която се влюбва от екрана на тв приемника, когато тя е взела участие в " Шоуто на Бил Косби ".

Но ето, че и любовта от приказките има своя край. Или най-малко нова глава за всеки от тях.

 
Вижте любовната им история тук:   
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР