Джеймс Майкъл Тайлър, известен с ролята си на Гюнтер от

...
Джеймс Майкъл Тайлър, известен с ролята си на Гюнтер от
Коментари Харесай

Гюнтер от „Приятели“ почина на 59-годишна възраст

Джеймс Майкъл Тайлър, прочут с ролята си на Гюнтер от сериала „ Приятели “, е умрял в неделя в дома си в Лос Анджелис. Той беше на 59 години.

„ Светът го познаваше като Гюнтер... само че околните на Майкъл го познаваха като артист, музикант, бранител на осведомеността за рака и любящ брачен партньор “ , споделя фамилията му в изказване пред TMZ. „ Майкъл обичаше музиката онлайн, аплодирайки своите Clemson Tigers, и постоянно се оказваше в занимателни и непланирани завършения. Ако си го срещнал един път, си намерил другар за цялостен живот. “

Актьорът призна по-рано тази година, че е диагностициран с напреднал рак на простатата през 2018 година , който се е популяризирал в костите му. Той резервира диагнозата си в загадка в продължение на няколко години, само че направи известието малко откакто се включи посредством видеовръзка по време на специфичната среща на „ Приятели “.

По-късно той продължи да предизвиква осведомеността за рака на простатата, споделяйки опита си с химиотерапията в Instagram и прикани почитателите си да бъдат прегледани за болестта.

В ролята си на Гюнтер, съдържателят на кафенето „ Сентрал Пърк “, Тайлър се появява в 150 епизода на сериала. Героят му беше непрекъснато влюбен в Рейчъл, само че по този начин и не ѝ разкрива същинските си усеща до финала на шоуто.

„ Честно казано това бяха най-запомнящите се 10 години в живота ми “, сподели той по време на събирането. „ Всички тези хора бяха фантастични и просто беше наслаждение да работя с тях. Чувствах се доста, доста особено. “

Актьорите от „ Приятели “ разгласиха благи фрагменти със седмия другар, както го назовават почитателите на сериала, с цел да изкажат съболезнованията си.

„ Приятели “ нямаше да е същият без теб. Благодаря ти за смеха, който донесе в шоуто и в целия ни живот. Ще ни липсваш толкоз доста “, показа Дженифър Анистън в Instagram дружно с фрагменти от сериала.

Мат Лебланк също показа фотография с Джеймс Майкъл Тайлър: „ Много се посмяхме, приятелю. Ще липсваш. Почивай в мир, приятелю. “
 Мрачната истина за актьорите от сериала  Мрачната истина за актьорите от сериала  Мрачната истина за актьорите от сериала  Мрачната истина за актьорите от сериала
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР