Джеймс Дигейл ще получи незабавна възможност да си върне световната

...
Джеймс Дигейл ще получи незабавна възможност да си върне световната
Коментари Харесай

Дигейл с незабавен шанс да си върне титлата срещу Труакс

Джеймс Дигейл ще получи незабавна опция да си върне международната купа в супер междинна категория. Британецът загуби колана си, откакто беше надвит от Калеб Труакс предходната седмица в може би най-голямата изненада за годината.

В контракта сред двамата обаче е имало уговорка за реванш, което значи, че Дигейл ще получи незабавна опция да изтрие срама и да си върне колана.

И двамата боксьори са промотирани от Ал Хеймон, който би трябвало да подсигурява, че новата среща ще бъде бързо уговорена.

Шокиращата загуба на Дигейл, едвам втора в кариерата му, наподобява на пръв взор, че е изпратила в небитието очакванията на 31-годишния британец за среща реванш с главния му зложелател Джордж Гроувс.

Гроувс ще се изправи против Крис Юбенк-младши през февруари във полуфиналните срещи от шампионата World Boxing Seriers, като спечелилият от тази борба пък ще срещне Калъм Смит или Юрген Бремер през май. Но в случай че Дигейл успее да си върне колана, той към момента може да се надява да се изправи против крайния победител на шампионата през идващото лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР