Джейкъб Ноулс от САЩ улови хермафродитен омар (мъжки и женски)

...
Джейкъб Ноулс от САЩ улови хермафродитен омар (мъжки и женски)
Коментари Харесай

1 на 50 милиона: Рибар улови рядък двуцветен омар хермафродит ВИДЕО

Джейкъб Ноулс от Съединени американски щати улови хермафродитен омар (мъжки и женски) с двуцветен цвят. Рибарят, който лови ракообразни в Мейн и има 2,6 милиона почитатели в TikTok, говори за това в новото си видео.

Мъжът сподели това необикновено животно във видео, което стана вирусно и беше гледано повече от 6,3 милиона пъти.
Can they crush an apple?!

Късметът се усмихнал на рибаря Джейкъб Ноулс, който се занимава с лов на риба на омари. Американецът хвана омар, който беше тъкмо на половина наследник. Другата половина на животното беше с естествен цвят. Освен това Ноулс сподели, че ракообразните имат мъжки и женски репродуктивни органи. Според университета в Мейн шансът да хванете двуцветен омар е почти едно на 50 милиона.

„ Това е най-готиният омар, който в миналото съм виждал. Разделен е 50/50 тъкмо надолу по гърба на наследник и нормален, само че в случай че погледнете изпод, в действителност е на половина мъжки, на половина женски “, изяснява Ноулс, докато обръща водното животно, с цел да покаже неговите двойни репродуктивни органи.

Ноулс попита своите фенове: би трябвало ли да пусне рядкото животно или е по-добре да го задържи? Последователите стигнаха до извода, че омарът би трябвало краткотрайно да бъде оставен в плен и да се види дали може да снася яйца.
 Рядък двуцветен омар, омар, омар, късмет 1 към 50 милиона, хермафродитен омар, женски и мъжки, ракообразно, риболовец, уловен необичаен омар, TikTok звезда Шансът да хванете двуцветен омар е почти едно към 50 милиона. Снимка: TikTok/@jacob__knowles
Рибарят организира съревнование за избор на име за новия домакински любим. Хората взеха решение да кръстят омара на артиста Дейвид Боуи поради неговата хетерохромия.

По-късно Ноулс показва, че е основал особено, пространно подводно заграждение за омара Бауи. Рибарят сподели още, че към този момент се е свързал с аквариуми и научни организации, които биха могли да „ осиновят “ това неповторимо творение.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР