Джейда Пинкет Смит заговори за изцеление с публикация в Инстаграм

...
Джейда Пинкет Смит заговори за изцеление с публикация в Инстаграм
Коментари Харесай

Това е сезон за изцеление: Джейда Пинкет Смит с първи коментар след шамара

Джейда Пинкет Смит заприказва за излекуване с обява в Инстаграм - първата ѝ обществена реакция, откакто брачният партньор ѝ Уил Смит удари пестник на комика Крис Рок на церемонията за премиите "Оскар " в неделя вечер, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Уил Смит внезапно се качи на сцената и удари по лицето Рок ,

който си направи смешка с обръсната глава на брачната половинка му. Пинкет Смит, актриса и водеща на токшоу, страда от плешивост (заболяване, което предизвиква загуба на коса).

Пинкет Смит написа във вторник в Инстаграм, че е "сезон за излекуване. И аз съм подготвена ".

Тя не загатва шегата на Рок, нито последвалия я случай.

В понеделник Уил Смит се извини на Рок, на киноакадемията на Съединени американски щати, на продуцентите и феновете на церемонията. Той дефинира държанието си като недопустимо и сподели, че е "реагирал прочувствено " на смешка със здравето на брачната половинка му.

Рок направи отпратка към кино лентата "Редник Джейн " от 1997 година, в който актрисата Деми Мур обръсна главата си. Не е ясно дали Рок знае, че Пинкет Смит страда от заболяване, което предизвиква загубата на коса.

По-малко от час след нападението против Рок, Смит бе отличен с "Оскар "

за най-хубав артист за превъплъщението си в Ричард Уилямс, татко на легендите на тениса Винъс и Серина Уилямс, във кино лентата "Методът Уилямс ".

Американската академията за кинематографично изкуство и просвета, в която членуват 9900 души, порица дейностите на Смит в понеделник и разгласи, че преглежда случая. Ако бъде открито, че Смит е нарушил стандартите за държание,

членовете на академията може да изключат артиста, да отдръпват премията "Оскар "

или да го лишат от опцията да бъде номиниран и награждаван в бъдеще.

Рок не е коментирал обществено случая.

Церемонията за 94-ите награди "Оскар " бе гледана от към 16,6 милиона фенове

по телевизионния канал Ей Би Си на "Уолт дисни ко ", сочат данни за рейтинга, огласени във вторник. Това е растеж с 58 на 100 спрямо исторически ниския брой фенове на церемонията през 2021 година Но въпреки всичко това е второто минимум число на зрителски интерес в историята. Най-гледаният миг в излъчването е, когато Трой Коцур написа история като първият ням мъж, спечелил "Оскар " за най-хубава поддържаща роля за "CODA: Дете на глухи родители. " Публиката тогава е близо 17,7 милиона души съгласно данни на "Нилсен ". Около 17,3 милиона души са гледали сцената, в която Смит зашлевява Рок. След това публиката понижава до 16,8 милиона души, само че се усилва до 17,4 милиона души, когато просълзеният Смит държи тирада при приемането на премията си "Оскар ".

Вижте още:

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР