Джетс са готови да заложат цял ​​куп шампионски трофеи на

...
Джетс са готови да заложат цял ​​куп шампионски трофеи на
Коментари Харесай

Може ли да играят на сигурно с Робърт Салех да оставят Джетс да съжаляват, че са пропуснали безпрецедентна треньорска въртележка?

Джетс са подготвени да заложат цялостен ​​куп шампионски титли на това, че Робърт Салех е верният старши треньор за поста.

Собственикът Уди Джонсън просто би трябвало първо да заеме обезпечението от различен тим.

Треньорска въртележка, която се случва един път в поколението, е в ход и е на път да стане още по-интересна с помощта на задушаването на плейофите на Dallas Cowboys. Междувременно Джетс престояват, с цел да се придържат към Робърт Салех, чийто % победи от.353 (18-33) за три сезона е по-добър от единствено трима от 17-те му прародители на цялостен работен ден.

Спечелилите Super Bowl треньори Бил Беличик и Пийт Карол, спечелилият национално състезание и спечелил NFC треньор Джим Харбоу и тестваният треньор в плейофите Майк Врабел оглавяват листата с претенденти, които биха могли да имат нови работни места през идващите две седмици.

Може да стане толкоз бясно, едвам се причислят двама други треньори, спечелили Супербоул, в случай че Каубоите уволнят Майк Маккарт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР