Джери Хол и Рупърд Мърдок вече официално не са семейство.

...
Джери Хол и Рупърд Мърдок вече официално не са семейство.
Коментари Харесай

Рупърд Мърдок се разведе на 91

Джери Хол и Рупърд Мърдок към този момент публично не са семейство.

Само 5 седмици, откакто оповестиха, че са се разделили, разводът към този момент е реалност.

91-годишният милиардер твърди, че не се усеща изцяло благополучен и още веднъж ще се впусне в търсене на сродната си душа.
Двамата бяха дружно 6 години. Типично в собствен жанр, медийният магнат уведомил някогашната си брачна половинка с мейл, че желае да постави завършек на брака си. В същото това време Хол го чакала да дойде в Обединеното кралство. За да му отмъсти за унижението, някогашната манекенка подала молба за бракоразвод в Лос Анджелис, а не във Англия, където са женени. Като ответен удар 65-годишната Хол наела някогашен офицер от звеното за битка с тероризма, който да връчи на Мърдок документите за развода. Подаването на молбата за бракоразвод в Калифорния е от значително значение, защото това е щат на общностната благосъстоятелност, което значи, че всяко имущество, добито по време на брака, по дифолт се разделя поравно. След сватбата двамата похарчиха над 250 милиона английски лири за парцели в Обединеното кралство и Съединени американски щати. През 2019 година се снабдиха с парцел в Джорджия за 11.25 милиона английски лири. Хол и Мърдок са притежатели и на плантация за добитък на стойност 228 милиона лири.

Останалите парцели на фамилията включват апартамент в Ню Йорк за 50 милиона $, ранчо в Калифорния, винарна за 30 милиона $ в Лос Анджелис и плантация за овце и говеда в родната на Мърдок Австралия.

Бракът с Джери Хол е четвърти за Мърдок, чието положение се прави оценка на 14 милиарда лири. Това е първи формален брак за Хол, след 22-годишна връзка - и четири деца - с Мик Джагър. Тя подписа брак с фронтмена на Rolling Stones на плаж в Бали през 1990 година, като двамата се разведоха през 1999 година
Адвокатите на милиардера са безапелационни, че въпросът би трябвало да се позволи оптимално бързо и без непотребен звук. Мърдок и Хол имат 10 деца. Тези на Мърдок са: Прудънс на 63 година, от първия му брак, Елизабет на 53 година, Лаклан на 50, и Джеймс на 49 от втория, Грейс на 21 година и Клои на 19 от третия.

Джери Хол има четири деца от Мик Джагър: Елизабет, Джеймс, Джорджия Мей и Габриел.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР