Джереми Уейд е зоолог и водещ на световната хитова документална

...
Джереми Уейд е зоолог и водещ на световната хитова документална
Коментари Харесай

Речни чудовища, Джереми Уейд, Viasat Nature & Viasat Explore

Джереми Уейд е зоолог и водещ на международната хитова документална ТВ поредност „ Речни чудовища “ в цели девет сезона. В момента поредно текат сезон 7 и 8 всяка делнична вечер след 22:20 часа по Viasat Nature , а за изключително пристрастените фенове на Джереми, Viasat Explore повтаря сезон четвърти и пети всяка събота от 22:00 часа.


Бивш преподавател по биология и странник до най-отдалечените реки и езера по света в продължение на 30 години, Джереми е разгласил публикации в The Times, Guardian, Sunday Telegraph и BBC Wildlife, както и книгата „ Речни чудовища “, която е издадена и може да се откри и на български. Предишната му книга „ Някъде по лудата река “ (в съавторство с Пол Бут) излиза през 1992 година и е посрещната със звездни ревюта.



Наричан от някои „ най-великия въдичар и откривател на своето потомство “, Джереми е следван в Instagram от над 266 000 индивида, а Фейсбук страницата на ТВ предаването „ Речни чудовища “ има над 500 000 почитатели.

View this post on Instagram
What’s something like this doing in a river?! Strange things happen beyond the Wallace Line, which runs between Asia and Oceania. This Niugini black bass (actually a snapper) is from River Monsters season 9. And coming soon on my new series Dark Waters I meet another large predatory river fish whose ancestors invaded from the sea.. #bassfishing #snapper #snappers #riverfishing #predatorfishing #papuanewguinea #newguinea #tbt #throwbackthursday #fish #fishing #angling #catchandrelease #jeremywade #rivermonsters #darkwaters

A post shared by Jeremy Wade (@thisisjeremywade) on Apr 18, 2019 at 2:01am PDT

 
Току що завършилият по Viasat Nature сезон шести бе сложен за Джереми. Той пътува до отдалечени места, с цел да позволи мистерии, толкоз невероятни, че го задържат цяла година в Южна Америка. От политическите аспекти на прекосяването му през Бразилия, Колумбия и Перу до уединеното местообитание на племе в тропическата гора, той кръстоса континента, с цел да се опита да разгадае всеки случай и да улови всеки рисков див звяр.


В Сезон 7 Джереми е на лов за сладководни риби с вкус към човешка плът. Пътешествието му демонстрира тъмната страна на природата, прелива екшън и авантюризъм с мистерии и ни прави очевидци на трагични преследвания и конфликт на характерите на индивида с съвсем свръхествествените чудовища.


Джереми Уейд оставя зад тила си обичаните си реки в осмия сезон на тв поредицата " Речни чудовища " по научнопопулярния канал Viasat Explore и се насочва към нова територия - океана. Изправени пред бурни морета, дълбоководни гмуркания и рискови близки срещи с морски твари за пръв път в света, дали Джереми и екипът му ще се измъкнат живи от най-голямото си премеждие досега?


В деветия и финален сезон на " Речни чудовища ", който стартира на 29 юли от 22:20 по Viasat Nature , Джереми насочва взор обратно към впечатляващите осем сезона, завръщайки се на някои от местата, с цел да разбере какво се е трансформирало в миналото десетилетие. Той ще срещне някои ужасяващи нови чудовища, ще стартира забавни следствия и ще доближи до нови научни открития. Докато пътува по-далеч и изследва в по-голяма дълбочина след като и да било, попада на най-неуловимата риба в кариерата си.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР