Джеръми Ренър сподели актуална информация за здравето си, като казва,

...
Джеръми Ренър сподели актуална информация за здравето си, като казва,
Коментари Харесай

Джеръми Ренър дава актуална информация за здравето си, тъй като връщането на работа е „опасно“ след почти фатална катастрофа със снегорин

Джеръми Ренър показа настояща информация за здравето си, като споделя, че се „ усеща ужасно “, макар че се връща на работа след травматичната си злополука със снегорин той се усеща „ малко рисков откъм мощ “.

Актьорът се възстановяваше от случай със снегорин на Нова година през 2023 година, когато беше прегазен от 14 330 паунда снегорин, пробвайки се да помогне да реалокира своя камиона на племенника и спасете племенника му. Джереми страдаше от тежки пострадвания, като повече от 30 счупени кости и тъпа контузия на гръдния панер, като колабиран бял дроб и прободен черен дроб.

Той се появи в Good Morning America в сряда и стартира с настояща информация за здравето: „ Аз съм Чувствам се много мощен. Започването на сезона тази година при започване на годината беше малко рисково, от позиция на силата, само че към края му, нормално си много разрушен откъм сила, само че се усещам. много мощен. "

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Джереми Ренър разкрива мотивацията за възобновяване една година с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР