Дженифър Лоурънс сподели, че си взима почивка от Холивуд. Докато

...
Дженифър Лоурънс сподели, че си взима почивка от Холивуд. Докато
Коментари Харесай

Актрисата Дженифър Лоурънс с неочаквано решение

Дженифър Лоурънс показа, че си взима отмора от Холивуд. Докато промотира най-новия филм със свое присъединяване " Мама ", режисиран от приятеля ù Дарън Аронофски, 27-годишната актриса показа, че работният ù график е свободен за идващите две години. " Не знам какво ще върша. Може да си намеря някакво занимание. Ще си взема къса отмора. Ще се забележим след шест месеца. "

През последните седем години Дженифър се е снимала в няколко блокбъстъра, измежду които поредицата " Игрите на града ", " Наръчник на оптимиста ", " Джой " и " Пътници ". Така че е обяснимо нетърпението, с което актрисата чака първите си свободни дни, когато ще е надалеч от светлината на прожекторите.

" Хората си мислят, че имат право на всичко. Когато изляза просто да си взема кафе и стартират да ме снимат, се възнамерявам кому е нужно това. В началото бях извънредно гневна, тъй като си мислих, че заслужавам да върша това, което обичам, и да правя работата си, а по-късно да имам персонален живот. Но нещата не се случват по този начин ", прибавя холивудската звезда.

Източник: avtora.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР