Дженифър Лоурънс показа дългите си крака, докато позира в CinemaCon

...
Дженифър Лоурънс показа дългите си крака, докато позира в CinemaCon
Коментари Харесай

В черна мини рокля: Дженифър Лоурънс показа секси крака

Дженифър Лоурънс сподели дългите си крайници, до момента в който театралничи в CinemaCon в Caesars Palace в Лас Вегас, с цел да промотира новия филм No Hard Feelings.

32-годишната актриса сподели стегнатите си крайници в тясна черна мини рокля, до момента в който демонстрираше възприятието си за жанр. Елегантният тоалет имаше дизайн без ръкави с високо деколте и издута долна част, който тя добави със сребърно колие.Тя приключи визията си с транспарантен чорапогащник и розови копринени обувки на ток, с цел да добави цвят към тоалета.

Напоследък актрисата се концентрира върху мрачни драми и черна ирония, само че неотдавна зарадва почитателите си с стартирането на първия филмов откъс за идната си секс комедия No Hard Feelings.

Трейлърът на кино лентата дава обещание повече смях, в сравнение с Лорънс е доставяла от години, и това е първата директна комедия, която тя в миналото е правила, защото множеството от нейните по-леки планове са били драми или сатири.



В No Hard Feelings Дженифър влиза в ролята на Мади, която се оказва в толкоз тежко финансово състояние, че е на ръба да загуби къщата на починалата си майка.

Мади се оставя на милостта на богата двойка родители, които оферират на Мади кола в подмяна на услуга - тя би трябвало да съблазни сина им Пърси, преди той да замине за колежа Принстън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР