Дженифър Лорънс успя да изненада всички на филмовия фестивал в

...
Дженифър Лорънс успя да изненада всички на филмовия фестивал в
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс е секси и елегантна на червения килим...дори и по джапанки

Дженифър Лорънс съумя да изненада всички на филмовия фестивал в Кан с стилния си избор. Актрисата, носителка на Оскар, мина по аления килим в тъмночервена рокля на Christian Dior с корсетно бюстие и грациозен шал, преметнат през ръцете. В комбиниране с впечатляваща диамантена огърлица, 32-годишната звезда от " Игрите на глада " въплъти блясъка на Стария Холивуд за премиерата на кино лентата Anatomy of a Fall. 

Впечатление обаче направи не толкоз изборът ѝ на рокля, а на обувки. Под необикновено елегантната рокля на Лорънс носи чифт ежедневни черни джапанки. Те се видяха, до момента в който актрисата слизаше по стъпалата на Palais des Festivals по време на фотоси от събитието.

Сигурни сме, че Кристен Стюарт би се гордяла с нея. Звездата от " Здрач " е известна с това, че смъкна обувките си точно на аления килим в перлатана Френската Ривиера, в символ на митинг към строгия дрескод, който изисква дамите да носят токчета.

Като се вземат поради някои от гафовете на Дженифър Лорънс през годините с токчетата, не можем да кажем, че сме изключително сюрпризирани от избора ѝ на джапанки, изключително под тази красива дълга рокля, която ги скрива съвсем от самото начало.
 Снимка 619303

Актрисата на два пъти пада на церемонията по раздаването на Оскарите, като първият път е тъкмо до момента в който отива на сцената, с цел да получи статуетката си. Очевидно този път Лорънс е решила да заложи на несъмнено, с цел да си спести сходни гафове.
 Снимка 619304

Дженифър Лоурънс е в града и с цел да означи излизането на Bread and Roses -  документален филм, който тя продуцира. Филмът изследва живота на три афганистански дами след завладяването на Кабул от талибаните през 2021 година По-рано денем Лорънс участва на фотосесия за кино лентата, облечена в елегантна мрежеста рокля на Christian Dior с гол тил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР