Дженифър Лорънс, която рядко споделя подробности за личния си живот,

...
Дженифър Лорънс, която рядко споделя подробности за личния си живот,
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс: най-голямата ми роля е майчинството

Дженифър Лорънс, която рядко споделя детайлности за персоналния си живот, е на корицата на за октомври. В изявление за списанието Лорънс удостовери, че детето,  което тя роди тази пролет, е момче и че името му е Сай.  Бебето е кръстено на  художника , обичан актьор на нейния съпруг-галерист.

 
 Кой предложения Митрофанова на формалното честване на Съединението? 7 септ 2022 | Руският дипломат в България Елеонора Митрофанова се появи измежду формалните посетители на тържествената заря-проверка...               

„ Сутринта, откакто родих, имах възприятието, че целият ми живот е почнал изначало. Сякаш бе ден първи от живота ми. Просто зяпнах. Бях толкоз влюбена " - споделя Дженифър Лорънс в изявлението, в което споделя и за политическите си възгледи и за комплицираните връзки със фамилията си. Майчинството, си дава сметка тя, е трансформирало гледната й точка и метода, по който възприема света.  Правата на дамите също е изключително значима тематика за актрисата, както и контролът върху оръжията. Лорънс споделя и за импровизиран аборт, който е претърпяла още до момента в който е била на 20 години, както и още един към този момент по време на фотосите на продукцията на.

 
               

В момента Лорънс промотира новия си филм Causeway. Това е първият филм, публикуван от нейната продуцентска компания, в който тя играе ролята на американски боец, който се завръща в родния си град Ню Орлиънс след травматично мозъчно пострадване в Афганистан.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР