Дженифър Лопес започна годината по невероятен начин. Тя беше номинирана

...
Дженифър Лопес започна годината по невероятен начин. Тя беше номинирана
Коментари Харесай

Стриптийзьорка съди Джей Ло за 40 млн. - slava.bg

Дженифър Лопес стартира годината по необикновен метод. Тя беше номинирана за премия „ Златен глобус “, получи друга статуетка за кино лентата си „ Да свалиш Уолстрийт “ („ Hustlers “) и през февруари ще я забележим на Super Bowl дружно с Шакира.

За страдание обаче и в живота на Лопес има разтърсвания, написа Tialoto.bg.

Изпълнителката се озова в центъра на скандал поради кино лентата си „ Да свалиш Уолстрийт “, който завоюва повече от 150 млн. $ в международен мащаб. Лентата споделя същинската история на група стриптийзьорки, които мамят своите клиенти, с цел да оцелеят по време на Голямата меланхолия в Съединени американски щати.

Дженифър Лопес влиза в ролята на Рамона, която е глава на групата. Играта ѝ беше посрещната доста добре от критиците и откакто се снабди с номинация за „ Златен глобус “, най-вероятно ще получи такава и за „ Оскар “. Освен че е една от героините, Лопес е и продуцент на кино лентата.

Явно обаче не всички са били удовлетворени от това, което са видели на екран. Саманта Барбаш, която служи като ентусиазъм за Рамона, съди Дженифър и продуцентската ѝ компания за 40 млн. $. Именно Барбаш е една от стриптийзьорките, които обират своите клиенти и това кара New York Magazine да напише публикация за нея и нейните колежки през 2015 година.

Според обвиняването на някогашната стриптийзьорка, продуцентската компания на Лопес се е свързала с нея, с цел да изиска утвърждението ѝ за кино лентата. Такова обаче не е било обещано от Барбаш, само че въпреки всичко „ Да свалиш Уолстрийт “ се появява на екран. Също по този начин лентата демонстрира по какъв начин Саманта злоупотребява с опиати в дома си, където живее дружно с детето си по това време.

Според самата нея обаче, това е изцяло погрешно и обидно. Според правосъдните документи, представени от The Blast, Барбаш споделя, че „ множеството неща във кино лентата са истина, има подиуми, които демонстрират госпожа Барбаш като безконтролен човек “.

Саманта съди продуцентската компания на Лопес за 20 милиона $ за нанесени нематериални вреди и 20 милиона $ санкция за това, че са употребявали личността ѝ без нейното единодушие. Барбаш също по този начин желае съдът да издаде заповед, с която задължава всички копия на кино лентата да бъдат предадени.

Засега няма формален отговор от Дженифър Лопес или от продуцентската ѝ компания.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР